Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n huippulupaukselle jättimäinen sopimus! – ”Hieman liikaa vuosia…”

Philadelphia Flyersin Owen Tippett iski jälleen maalin.
AOP

NHL:ssä tällä kaudella hurjalla tasolla pelannut Philadelphia Flyers on tehnyt tulevaisuutta koskien merkittävän kiinnityksen. Kaikkien yllätykseksi vielä pudotuspelipaikoista tiukasti taisteleva joukkue kiinnitti kanadalaishyökkääjän jättimäiseen jatkosopimukseen.

John Tortorellan valmentama Philadelphia Flyers on kovaa vauhtia matkalla kohti Stanley Cup -tansseja. Flyers taistelee NHL:n itäisen konferenssin Metropolien divisioonan kärkisijoista yhdessä New York Rangersin ja Carolina Hurricanesin kanssa.

GM Daniel Briere teki viime kesänä kovia ratkaisuja joukkueen tulevaisuutta koskien. Ratkaisuja entisen NHL-tähden tulee tehdä myös seuraavien kuukausien aikana, sillä joukkueen uudelleenrakennus on vielä täysin vaiheessa.

Ensimmäinen merkittävä ratkaisu oli kanadalaishyökkääjä Owen Tippettin kahdeksan vuoden mittainen jatkosopimus. 24-vuotias nopea laitahyökkääjä sai Flyersilta yhteensä 49,6 miljoonan dollarin sopimuksen. Tippett tienaa jatkossa yhdestä kaudesta keskimäärin 6,2 miljoonaa dollaria. Kausiansiot ovat hyvässä suhteessa näyttöihin, mutta sopimus sisältää hieman liikaa vuosia annettuihin näyttöihin verrattuna.

Tippett on entinen ykköskierroksen varaus Florida Panthersin toimesta. Panthers kauppasi Tippettin Flyersiin osana pelaajakauppaa, missä Flyersin entinen kapteeni Claude Giroux päätyi Panthersiin tavoittelemaan Stanley Cup -mestaruutta.

Helmikuussa 25 vuotta täyttävä 183 senttiä pitkä kanadalainen on iskenyt NHL-urallaan yhteensä 63 maalia ja 119 tehopistettä 238 pelattuun otteluun. Tällä ja edellisellä kaudella Tippett on pelannut yhteensä 123 ottelua ja iskenyt näihin 45 maalia ja yhteensä 79 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL