Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Stanley Cup -mestari tyly vieras! – Murskavoitto mestarisuosikista

Vegas Golden Knightsin Ivan Barbashev syötti kolme maalia New York Rangersia vastaan.
AOP

Hallitseva Stanley Cup -mestari Vegas Golden Knights oli NHL:ssä todella tyly vieras. Golden Knights on tällä hetkellä itäisen konferenssin kiertueella ja pelasi menneen viikon aikana kaikkia New York Cityn alueen joukkueita vastaan. Kolmesta ottelusta mukaan tarttui kaksi voittoa ja yhteensä viisi pistettä. Toinen voitto varmistui Madison Square Gardenissa, kun Golden Knights kaatoi New York Rangersin.

Bruce Cassidyn valmentama hallitseva Stanley Cup -mestari Vegas Golden Knights oli ikävä vieras New Yorkin alueella. Golden Knights kaatoi lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatussa kamppailussa New York Rangersin tylyin lukemin 5-2.

Golden Knightsin tähtipelaajina voitossa häärivät samat herrat, jotka kantoivat joukkueen Stanley Cupiin viime keväänä. Conn Smythe trophyn voittanut Jonathan Marchessault iski kolme maalia, St. Louis Bluesista hankittu Ivan Barbashev syötti kolme maalia ja Adin Hill torjui yhteensä 36 vetoa.

Muista Golden Knightsin maaleista vastasivat Keegan Kolesar ja Sheldon Rempal. Nicolas Roy syötti kaksi maalia.

Peter Lavioletten valmentaman Rangersin maaleista vastasivat Kaapo Kakko ja Blake Wheeler. Wheeler iski ottelun 1-1 -tasoitusmaalin avauserässä ja teki esityön Kakon osumaan. Igor Shesterkin koppasi yhteensä 15 laukausta ja päästi neljä maalia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL