Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jättipaljastus NHL:n suomalaistähdestä! – ”Tuntuu hienolta…”

Florida Panthersin suomalaiskapteeni Aleksander Barkov.
AOP

NHL:n yksi suurimmista mestarisuosikeista eli Florida Panthers onnistui edellisessä kamppailussa katkaisemaan orastavan tappioputken. Panthers kaatoi vieraskamppailussa Nashville Predatorsin. Voiton joukkue onnistui ottamaan ilman tähtipelaajiaan, kun sekä Aleksander Barkov, että ruotsalaispuolustaja Gustav Forsling puuttuivat kokoonpanosta. Panthers kohtaa torstain vastaisena yönä kotonaan Arizona Coyotesin.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers kohtaa torstain vastaisena yönä Suomen aikaa hurjaa kautta pelaavan Arizona Coyotesin. Andre Tourigny on saanut joukkueensa pelaamaan tällä kaudella voittavaa jääkiekkoa, mistä nähtiin jo alustavia merkkejä viime kaudella. Coyotesilla loppui lopulta materiaali kesken, mikä esti mahdollisuuden taistella paikasta NHL:n läntisen konferenssin pudotuspeleissä.

Tällä kaudella Coyotes on yksi läntisen konferenssin mahdollisista pudotuspelijoukkueista, sillä joukkueella on kasassa 23 voittoa 45 otteluun ja yhteensä 49 pistettä. NHL:n Keskisen divisioonan kolmatta sijaa hallussaan pitävään Dallas Starsiin eroa on jo 13 pistettä, mutta Coyotesilla on kaksi ottelua vähemmän pelattuna. Villi korttipaikoista Coyotes käy taistelua Nashville Predatorsin, Seattle Krakenin, Calgary Flamesin ja St. Louis Bluesin kanssa.

NHL:n itäisen konferenssin kärkisijoista taisteleva Panthers on tällä hetkellä Atlantin divisioonassa toisena. 46 ottelun jälkeen Panthersilla on koossa 60 pistettä, kun divisioonaa johtavalla Boston Bruinsilla on 29 voittoa ja yhteensä 67 pistettä.

Panthers saa otteluun takaisin merkittävän pelaajan, kun 15. tammikuuta viimeksi pelannut kapteeni Aleksander Barkov on toipunut takaisin pelikuntoon. 28-vuotias keskushyökkääjä on tehnyt tällä kaudella 40 otteluun 11 maalia ja yhteensä 46 tehopistettä.

Ottelussa Panthers saattaa saada myös takaisin kokoonpanoon ruotsalaispuolustaja Gustav Forslingin. Maalilla aloittaa venäläistähti Sergei Bobrovsky, joka lepäsi Nashville Predatorsia vastaan pelatun ottelun

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL