Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n venäläistähti vastaa Nathan MacKinnonin haasteeseen! – ”Hurja tehoilta…”

Nikita Kucherov on ollut hirmuvireessä pitkän sairausloman jälkeensä
AOP

NHL:n pistepörssissä käydään kovaa taistelua kärkisijasta. Koko alkukauden pistepörssiä on johtanut Tampa Bay Lightningin ykköstähti Nikita Kucherov, mutta tällä viikolla kanadalaishyökkääjä Nathan MacKinnon kirmasi edelle. Kucherov kuitenkin vastasi huutoon Lightningin kotiottelussa Arizona Coyotesia vastaan perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Jon Cooperin valmentama Tampa Bay Lightning otti kotiyleisönsä edessä murskavoiton NHL:ssä. Lightning kaatoi vieraskiertueella olevan Arizona Coyotesin yhdeksän maalia sisältäneessä ottelussa. Lightning oli Andre Tourignyn valmentamaa joukkuetta tylyin 6-3 -lukemin vahvempi.

Kotijoukkueen ykköstähdeksi ottelussa nousi venäläishyökkääjä Nikita Kucherov, joka iski otteluun hurjat 1+2 tehot. Kucherov oli ainut kolmen tehopisteen mies kotijoukkueelta. Kucherov palasi NHL:n pistepörssin kärkeen ohittaen Colorado Avalanchen Nathan MacKinnonin pisteellä. Venäläisellä on kasassa yhteensä 32 maalia ja 83 tehopistettä.

Brayden Point ja kapteeni Steven Stamkos iskivät otteluun 1+1 tehot.

1+1 tehot iski myös hyökkääjä Mitchell Chaffee, joka pelasi uransa neljännen NHL-ottelun. Chaffee viimeisteli uransa ensimmäiset tehopisteet NHL:ssä. 26-vuoitias yhdysvaltalaishyökkääjä on NHL:n varaamaton pelaaja, joka pelasi kaudella 2021-22 Minnesota Wildin riveissä kaksi ottelua.

Muut kotijoukkueen maalit menivät Luke Glendeningin ja Darren Raddyshin nimiin. Andrei Vasilevskiy torjui 17 kertaa Lightningin maalilla.

Coyotes päästi jo toista ottelua putkeen kuusi maalia. Connor Ingram torjui joukkueen maalilla 31 kertaa. Coyotesin maalit menivät Sean Durzin, Lawson Crousen ja 1+1 tehot iskeneen Clayton Kellerin nimiin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL