Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Karmaiseva kohtalo! – NHL:n kestomenestyjän supertähti loukkaantui

Minnesota Wildin kapteeni Jared Spurgeon
AOP

NHL:ssä hurjalla varmuudella pudotuspeleihin edennyt Minnesota Wild sai karmeaan kauteensa yhden karmean uutisen lisää. Joukkueen supertähti loukkaantui ja on sivussa loppukauden joukkueen peleistä. Tämä tarkoittaa mahdollisesti pelaajakauppoja lähitulevaisuudessa.

John Hynesin valmentama Minnesota Wild sai todella ikäviä uutisia, kun joukkueen supertähti loukkaantui. Pitkään jo Wildin kokoonpanosta sivussa ollut kanadalaiskapteeni Jared Spurgeon joutui lonkka- ja selkäleikkaukseen, mikä tarkoittaa kauden päättymistä. Spurgeon on pelannut tällä kaudella NHL:ssä vain 16 ottelua. Näissä yksi sarjan parhaista puolustavista puolustajista on tehnyt viisi tehopistettä.

34-vuotias kanadalaispuolustaja on kotoisin Edmontonista, Albertan provinssista. Spurgeon oli alkujaan New York Rangersin kuudennen kierroksen varaus kesän 2008 NHL:n varaustilaisuudesta, mutta yhtäkään ottelua puolustaja ei Islandersin riveissä pelannut. Wildissa NHL-otteluita on kertynyt tilille 14 kauden aikana yhteensä 867 kappaletta ja näissä on syntynyt 384 tehopistettä. Parhaalla kaudellaan puolustaja on tehnyt 43 pistettä ja kahdesti 40 pisteen rajapyykki on Spurgeonin toimesta saavutettu.

GM Bill Guerenilla on tällä hetkellä paljon tehtävää joukkueensa kanssa. Wild on tällä hetkellä NHL:n läntisessä konferenssissa seitsemännellä sijalla ja matkaa on reilusti suoraan pudotuspelipaikkaan. Joukkue maksaa vielä ensi kauden ajan yli 14 miljoonaa dollaria pelaajille, jotka eivät enää organisaatiota edusta, joten Wildilla olisi mahdollisuus tehdä pienimuotoinen uudelleenrakennus tällä kaudella.

Guerenin tiedetään seuraavan markkinoita, jotta mahdollinen oikealta laukova puolustaja löytyisi joukkueeseen. Wildin pudotuspeleihin pääsy on ollut lähes yhtä varma kuin aurinko viime vuosina. Wild on jäänyt kaudesta 2012-13 alkaen vain kertaalleen ulos pudotuspeleistä ja tämä tapahtui kaudella 2018-19. Pudotuspeleissä Wild on voittanut kymmenellä yrittämällä vain kaksi ottelusarjaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL