Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Venäläinen NHL-tähti hurjassa vireessä! – Mestarisuosikille jälleen tappio

Kirill Kaprizov
AOP

NHL:ssä pelattiin neljän ottelun mittainen kierros lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Yksi mielenkiintoisimmista otteluista käytiin Florida Panthersin ja Minnesota Wildin välillä. Ottelussa kumpikin joukkue haki paluuta voittojen tielle ja siinä lopulta onnistui kriisiseura Wild vahvan erikoistilannepelaamisen ansiosta.

John Hynesin valmentama Minnesota Wild otti todella tärkeän voiton NHL:ssä. Wild kaatoi vieraskaukalossa Florida Panthersin melkoisen maalijuhlan päätteeksi. Wild oli lopulta Paul Mauricen valmentamaa Panthersia parempi 6-4 -lukemin.

Ottelun kymmenestä maalista viisi iskettiin ylivoimalla ja näistä jokainen meni vieraiden nimiin. Wild johti ottelua avauserän jälkeen 1-0 -lukemin heti erän alussa syntyneellä ylivoimamaalilla. Panthers tuli toisen erän alussa tasoihin, mutta erän puolivälissä vieraat johtivat peliä 4-1 -lukemin iskenyttään kolmesti ylivoimalla seitsemään minuuttiin. Päätöserään lähdettiin kuitenkinkin Wildin 4-2 -johdosta.

Päätöserän alussa Wild iski illan viidennen ylivoimamaalinsa ja karkasi uudelleen kolmen maalin johtoon. Panthers nousi ennen erän puoliväliä maalin päähän, mutta vieraat kestivät paineen ja hoiti pelin nimiinsä. Viimeinen osuma meni tyhjiin.

Wildin ykköstähti oli loukkaantumisen jälkeen toista ottelua pelannut venäläistähti Kirill Kaprizov, joka iski kaksi maalia ja syötti yhden. Kaprizovin 5-2 -maali jäi lopulta voittomaaliksi. Ryan Hartman iski kaksi maalia otteluun. Puolustajalupaus Brock Faber vietti kolmen tehopisteen iltaa 1+2 tehoin. Ykköskentän Mats Zuccarello ja Kaprizov ottivat tehotilastoon lukeman -3. Norjalaishyökkääjä teki otteluun 1+1 tehot.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL