Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kokenut NHL-tähti rokotti vanhaa seuraansa! – ”Ura uudessa nousussa…”

St. Louis Blues taipui T.J. Oshien edustamalle Washington Capitalsille.
AOP

NHL:ssä nähtiin perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa kaksi hattutemppua. Ensimmäisestä vastasi Washington Capitalsin kokenut laitahyökkääjä T.J. Oshie ja jälkimmäisestä Toronto Maple Leafsin Auston Matthews. Oshien edustama Capitals pelasi kotiyleisönsä edessä St. Louis Bluesia vastaan. Joukkueilla on paljon yhteistä historiaa pelaajakauppojen muodossa.

Spencer Carberyn valmentama Washington Capitals otti todella tärkeän voiton NHL:ssä pudotuspelitaistelun kannalta. Capitals tehoili kotiyleisönsä edessä St. Louis Bluesin nurin, joka taistelee Capitalsin tavoin viimeisistä pudotuspelipaikoista. Capitals kaatoi Drew Bannisterin valmentaman Bluesin selvin lukemin 5-2.

Capitalsin ykköstähti ottelussa oli kokenut yhdysvaltalaishyökkääjä T.J. Oshie. Viime kausina loukkaantumisista kärsinyt hyökkääjä iski ottelussa hattutempun. Oshie iski joukkueensa avausmaalin ja 3-1 -johtomaalin toisessa erässä. Kumpikin osuma syntyi ylivoimalla. Yhdysvaltalainen viimeisteli hattutempun tyhjiin 20 sekuntia ennen kolmannen erän päätöstä. Kolmella maalilla Oshie nosti koko kauden saldonsa seitsemään maaliin.

37-vuotias laitahyökkääjä oli Bluesin ykköskierroksen varaus kesän 2005 NHL:n varaustilaisuudesta. Oshie siirtyi Capitalsin riveihin kesken kauden 2014-15, kun Capitals tavoitteli Stanley Cupia. Oshie voitti Stanley Cupin lopulta keväällä 2018 Capitalsin kanssa useamman yrityksen jälkeen.

Oshie on muodostanut erinomaisen kentän yhdessä Max Paciorettyn ja Dylan Stromen kanssa. Strome iski ottelussa 16. maalin tälle kaudelle ja Pacioretty syötti Oshien kaksi ensimmäistä maalia. Nicolas Aube-Kubel vastasi Capitalsin viidennestä maalista.

Bluesin maalit menivät ottelussa Nathan Walkerin nimiin. Walker nosti koko kauden maalisaldon kolmeen osumaan. Walesista kotoisin oleva hyökkääjä debytoi NHL:ssä Capitalsin riveissä kaudella 2017-18. Vaikka syntymäpaikka on Walesin Cardiff, niin Walker mielletään Australian ensimmäiseksi NHL-pelaajaksi, sillä pelaaja kasvoi ja varttui Australiassa. Walker oli Capitalsin kolmannen kierroksen varaus kesältä 2014.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL