Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n yllättäjäjoukkueelta mahtava nousu! – ”Kuka olisi uskonut?”

Philadelphia Flyersin Morgan Frost iski joukkueensa tasoitusmaalin Montrealia vastaan.
AOP

NHL:ssä pelattiin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa kolme kamppailua. Itärannikon ainoassa kamppailussa kohtasivat Philadelphia Flyers ja Montreal Canadiens. Flyersilla on näistä joukkueista vielä mahdollisuus selviytyä NHL:n itäisessä konferenssissa pudotuspeleihin. Flyersin viime viikot ovat olleet tuloksellisesti kovin vaikeita.

John Tortorellan valmentama Philadelphia Flyers osoitti jälleen sitkeyttä NHL:ssä. Flyers otti todella tärkeät kaksi pistettä kotiyleisönsä edessä Montreal Canadiensia vastaan. Flyers nousi Martin St. Louisin valmentamaa joukkuetta vastaan komeaan voittoon rangaistuslaukauksille venyneessä ottelussa 3-2 -lukemin.

Voitto oli Flyersin kauden 21. Otteluja joukkueella on pelattuna 41, joten tahti pitkässä juoksussa on varsin hyvä. Voitto oli kuitenkin Tortorellan miehistölle kolmas kymmeneen edelliseen otteluun ja pisteitä kyseisellä jaksolla on kertynyt vain kahdeksan kappaletta. Canadiensille tappio oli kuudes yhdeksään edelliseen kamppailuun.

Canadiens sai otteluun mahtavan alun karaten reilussa 11 minuutissa kahden maalin johtoon. Tästä Flyers ei kuitenkaan hätkähtänyt vaan kavensi pelin ennen toista erää. Toisessa erässä Flyers onnistui nousemaan tasoihin. Päätöserässä ei enää maaleja nähty, joten ottelussa edettiin aina rangaistuslaukauskilpailuun. Siellä ainoastaan Flyersin kapteeni Sean Couturier onnistui maalinteossa ja varmisti kotijoukkueelle voiton.

Flyersin maaleista ottelussa vastasivat Owen Tippett ja Morgan Frost. Maali oli Tippettille kauden 14. ja Frostille seitsemäs. Tuore puolustajahankinta Jamie Drysdale syötti ottelussa Frostin tekemän 2-2 -tasoitusmaalin ylivoimalla. Samuel Erssonille kertyi yhteensä 17 torjuntaa.

Canadiensin maaleista ottelussa vastasivat Sean Monahan ja David Savard. Maali oli Monahanille 11. ja Savardille neljäs. Cayden Primeau oli ottelussa Canadiensin suurin tähti torjumalla 37 kertaa vieraiden maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL