Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kohuttu kanadalaispuolustaja debytoi uudessa NHL-seurassa – ”Vahva esitys…”

Philadelphia Flyersiin siirtynyt Jamie Drysdale tehoili heti.
AOP

NHL:ssä pelattiin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa kolme kamppailua. Itärannikon ainoassa kamppailussa kohtasivat Philadelphia Flyers ja Montreal Canadiens. Flyersilla on näistä joukkueista vielä mahdollisuus selviytyä NHL:n itäisessä konferenssissa pudotuspeleihin. Flyersin viime viikot ovat olleet tuloksellisesti kovin vaikeita.

John Tortorellan valmentama Philadelphia Flyers osoitti jälleen sitkeyttä NHL:ssä. Flyers otti todella tärkeät kaksi pistettä kotiyleisönsä edessä Montreal Canadiensia vastaan. Flyers nousi Martin St. Louisin valmentamaa joukkuetta vastaan komeaan voittoon rangaistuslaukauksille venyneessä ottelussa 3-2 -lukemin.

Flyersin väreissä ottelussa debytoi kanadalaispuolustaja Jamie Drysdale, joka siirtyi organisaation riveihin aiemmin tällä viikolla Anaheim Ducksista. Jättimäisessä pelaajakaupassa yhdysvaltalaislupaus Cutter Gauthier siirtyi itärannikolle ja Flyers sai vielä vaihdossa kakkoskierroksen varausvuoron.

Drysdale pelasi ensimmäisessä ottelussa samassa pakkiparissa kanadalaispuolustaja Travis Sanheimin kanssa. Drysdale keräsi ottelussa peliaikaa reilut 19 minuuttia ja syötti joukkueensa 2-2 -maalin ylivoimalla, jonka Morgan Frost iski.

– Ei tätä käsikirjoitusta voi suunnitella paremmin. Todella kiva peli, loistava yleisö, mahtavat fanit. Hienoa, että nappasimme voiton tästä ottelusta. Se oli tosi hyvä ilta kokonaisuutena, kehui Drysdale.

Kanadalaislupaus laukoi maalia kohden ottelussa kaksi kertaa ja pyöritti ylivoimaa. Kapteeni Sean Couturier oli vakuuttunut näkemästään. Couturier ratkaisi ottelun rangaistuslaukauskilpailussa.

– Hän liikkui viivalla todella hyvin ja luovasti. Drysdale sai hämättyä vastustajan pois ja onnistui tekemään tilaa muille. Hän näkee kentän todella hyvin ja siitä oli loistavana osoituksena esityö Frostin maaliin, kehui Couturier.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL