Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-debytantin ottelu penkin alle – Dallas murskasi Minnesotan

Minnesota Wildin Jesper Wallstedt antautui Dallas Starsille.
AOP

NHL:ssä pelattiin torstain vastaisena yönä kolmen ottelun kierros. Kierroksella nähtiin yksi kova vääntö kahden NHL:n läntisen konferenssin Keskisen divisioonan välillä, kun Dallas Stars isännöi Minnesota Wildia. Joukkueet kohtasivat jo kerran aiemmin tällä viikolla toisensa ja tuolloin Stars oli vieraissa vahvempi. Sama meno jatkui tälläkin kertaa, sillä Wild oli täysi vastaantulija.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars tiukensi otettaan NHL:n läntisen konferenssin Keskisessä divisioonassa suorasta pudotuspelipaikasta. Stars kaatoi murskalukemin Minnesota Wildin kotiyleisönsä edessä. Stars oli John Hynesin valmentamaa joukkuetta selvin 7-2 -lukemin vahvempi.

Ottelun avauserässä nähtiin vain yksi maali. Toisessa erässä Stars karkasi kahden maalin myötä kolmen maalin johtoon ennen päätöserää. Wild kavensi ottelun kolmannen erän alussa, mutta kotijoukkue vastasi tähän kahdella maalilla reilun minuutin sisään. Vieraat tulivat kolmen maalin päähän ylivoimalla erän puolivälin jälkeen, mutta ei päässyt enää lähemmäksi. Viimeisen neljän minuutin aikana Stars iski vielä kaksi maalia.

Kotijoukkueen ykköstähti ottelussa oli suomalaispuolustaja Esa Lindell, joka on ottanut Miro Heiskasen jättämän aukon pisteitä tekevänä puolustajana. Lindell syötti ottelussa kolme maalia. Puolustajista ruotsalainen Nils Lundkvist iski otteluun tehot 1+1 ja keräsi tehotilastoon lukeman +3 reilulla 19 minuutin peliajalla. Mason Marchment syötti ottelussa kaksi maalia ja Scott Wedgewood torjui 21 laukausta joukkueen maalilla.

Wildin NHL-debytantti Jesper Wallstedtin ilta vieraiden maalilla ei sujunut täysin suunnitelmien mukaan. Ruotsalaiselle kertyi 27 torjuntaa ja seitsemän päästettyä maalia. Wildin maaleista ottelussa vastasivat Matt Boldy ja Ryan Hartman.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL