Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Lahjakas NHL-puolustaja vaihtaa maisemaa!

Montreal Canadiensia edustanut Gustav Lindström siirtyy Anaheim Ducksiin.
AOP

NHL:ssä viime aikoina mediaa ja faneja hämmentänyt Anaheim Ducks on tehnyt mielenkiintoisen poiminnan. Ducks on kaapannut riveihinsä ruotsalaispuolustajan, joka on meritoitunut NHL-tasolla. Puolustaja tuli tarpeeseen, kun Ducks kauppasi yhden lupaavimmista puolustajistaan eteenpäin.

Greg Croninin valmentama Anaheim Ducks on tehnyt kovan kiinnityksen. GM Pat Verbeek nappasi NHL:n siirtolistalta ruotsalaispuolustaja Gustav Lindströmin riveihinsä.

Lindström lähetettiin Montreal Canadiensin toimesta AHL:n puolelle Laval Rocketin riveihin, mutta joutui siirtolistalle ennen AHL:n siirtymistä. Siirtolistalta Ducks poimi puolustajan ilmaiseksi riveihinsä.

25-vuotias oikealta laukova puolustaja on 188 senttiä pitkä ja painaa lähes 90 kiloa. Östervålasta kotoisin oleva Lindström on Detroit Red Wingsin kakkoskierroksen varaus kesän 2017 NHL:n varaustilaisuudesta. Red Wings poimi puolustajan vuorolla 38.

Neljällä NHL:ssä vietetyllä kaudella Lindström on pelannut yhteensä 142 ottelua ja iskenyt viisi maalia. Tehopisteitä on kertynyt yhteensä 29 tilille. Tehotilasto on 33 maalia pakkasella. Kaudella 2021-22 Red Wingsin riveissä puolustajalle kertyi yhteensä 63 ottelua ja näissä syntyi 13 tehopistettä.

Canadiensissa Lindströmin paikan oikealta laukovista puolustajista veivät David Savard, Justin Barron ja Johnathan Kovacevic. Canadiensin puolustajista vain Barronin lisäksi Mike Matheson ja Kaiden Guhle ovat rikkoneet kymmenen tehopisteen rajan tällä kaudella.

Lindström nautti Canadiensissa reilun 15 minuutin peliaikaa, kun Barron saa keskimäärin 19 minuuttia ja Savard 21 minuuttia peliaikaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL