Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tekeekö NHL-joukkue kovan tempun? – ”Se on mahdollista…”

Edmonton Oilersin Mattias Ekholm tykitti pudotuspelien ensimmäisen maalinsa.
AOP

NHL:ssä pelataan keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa jättimäinen kymmenen ottelun kierros. Tulessa on siis 20 joukkuetta, mikä tarjoaa valinnan varaa jääkiekkofaneille seuraamiseen. Yksi mielenkiintoisista otteluista pelataan Chicago Blackhawksin ja Edmonton Oilersin välillä. Oilers pelaa vieraskiertueella kaksi ottelua Michiganjärven läheisyydessä, kun Chicagosta matka jatkuu Detroitiin.

Kris Knoblauchin valmentama Edmonton Oilers tavoittelee jatkoa voittoputkelleen NHL:ssä. Oilers kohtaa keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa Luke Richardsonin valmentaman Chicago Blackhawksin United Centerissä.

Oilers on voittanut ennen ottelua 20 kertaa tällä kaudella ja jäänyt 15 kertaa pisteittä. Jatkoajan jälkeen tappio on tullut kertaalleen, joten pisteitä on koossa 41 kappaletta. Ilman Connor Bedardia ja muita tähtipelaajia pelaava Blackhawks on kerännyt runkosarjassa 12 voittoa. Blackhawks on kerännyt yhteensä 26 pistettä.

Blackhawks on ollut historiassaan vahva kotijoukkue ja siitä kertoo tämänkin kauden tilastot. Kahdeksan 12’sta voitosta on tullut kotijäällä, kun vieraista voittoja on kertynyt neljä yhteensä 22 kamppailusta.

Oilers tulee otteluun hyvässä vireessä, sillä joukkue on voittanut yhteensä seitsemän ottelua putkeen. Kapteeni Connor McDavid on iskenyt voittoputken aikana yhteensä kolme maalia ja 13 tehopistettä.

Blackhawks tulee otteluun kotivoitto Calgary Flamesista allaan. Sitä ennen joukkue hävisi neljä kamppailua putkeen keräten yhden pisteen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL