Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Suosittu NHL-podcast ärähti – ”Melkoinen ku***ää on…”

Rutger McGroarty ja Cutter Gauthier Yhdysvaltain maajoukkueessa.
AOP

NHL:ssä nähtiin tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa mielenkiintoinen pelaajakauppa, kun Philadelphia Flyers lähetti superlupauksensa Yhdysvaltain länsirannikolle. Kohteena oli Anaheim Ducks, josta paluupostissa Flyersiin siirtyi kanadalainen kiekollinen puolustaja. Pelaajakauppa herätti oudoksuntaa, mutta syyt kaupalle selvisivät hyvinkin nopeasti.

Philadelphia Flyers varasi kesän 2022 NHL:n varaustilaisuudessa yhdysvaltalaishyökkääjä Cutter Gauthierin koko varaustilaisuuden viidentenä pelaajana. Gauthier voitti vastikään MM-kultaa alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa Yhdysvaltain riveissä iskien taululle komeat tehot.

Flyers päätyi outoon ratkaisuun, kun GM Daniel Briere kauppasi huippulupaavan laitahyökkääjän Anaheim Ducksiin vaihdossa kanadalaispuolustaja Jamie Drysdaleen ja kakkoskierroksen varausvuoroon kesälle 2025.

Pelaajakauppaa ihmeteltiin sosiaalisessa mediassa, mutta GM Briere antoi harvinaisen selvän selityksen.

– Hän teki selväksi ettei hän halua pelata Flyersin riveissä. Hän ei halunnut keskustella meidän kanssa tai kertoa mitään perusteluja. Päätimme sitten, että nyt on mentävä eteenpäin tämän asian kanssa, kertasi Briere.

Flyersin tähtipuolustaja Travis Sanheim oli pelaajakaupan jälkeen varsin levollisin mielin.

– Jos hän ei halunnut pelata täällä, niin koen, että meidän on parempi mennä eteenpäin, kertasi kanadalainen huippupuolustaja.

Suomessa äärimmäisen suosittu NHL-podcast Kaukosenlaidalla reagoi tuoreeltaan Gauthierin toimintaan.

– Melkoinen kusipää on Cutteri, kertoi podcastin toinen vakioäänistä sosiaalisessa mediassa.

Kaukosenlaidalla NHL-podcast julkaisee uusia jaksoja jälleen ensi viikolla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL