Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Huh huh mitkä maalijuhlat! – NHL-mestarisuosikin tähtihyökkääjät pelipäällä

San Jose Sharksin Tomas Hertl karvaa Toronto Maple Leafsin Mitch Marneria.
AOP

NHL:ssä nähtiin keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa melkoinen ilotulitus, kun sarjan heikoin joukkue vieraili NHL:n mestarisuosikin luona. Toronto Maple Leafs ohjasi hailauman syöttiin ja nosti veneeseen kotiyleisön hurratessa. San Jose Sharks jäi täysi Maple Leafsin jalkoihin, jonka tähtihyökkääjät olivat todella kovassa iskussa.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs jatkoi vuotta vahvassa vireessä. Maple Leafs kohtasi kotiyleisönsä edessä San Jose Sharksin eikä antanut vahingon sattua. Maple Leafs murskasi David Quinnin valmentaman Sharksin 7-1 -lukemin. Maple Leafs kohtasi Sharksin toista kertaa lyhyen ajan sisään ja voitti ottelut maalierolla 11-2. Nämä olivat joukkueiden ainoat kohtaamiset tällä kaudella.

Kotijoukkue sai vahvan alun ottelulle karkaamalla avauserän lopulla kahden maalin johtoon. Samoilla höyryillä käynnistyi toinen erä, kun reiluun kahteen minuuttiin Maple Leafs onnistui kahdesti. Sharks tuli kuitenkin taululle erän puolivälissä ylivoimamaalilla.

Päätöserässä Maple Leafs löi viimeistä kertaa kaasun pohjaan takomalla ensimmäiseen kuuteen minuuttiin kolme maalia.

Kotijoukkueen ykköstähti ottelussa oli 2+2 tehot iskenyt Mitch Marner. Kanadalainen nosti maalisaldon 27 maaliin ja syöttöpisteitä on kasassa myös 27 kappaletta. Vastikään kahdeksan vuoden jatkosopimuksen Maple Leafsin kanssa tehnyt William Nylander syötti ottelussa kolme maalia. Puolustaja Jake McCabe iski otteluun 1+2 tehot. Auston Matthews iski maalin, mutta ei kerännyt syöttöpisteitä. Maali oli yhdysvaltalaisen kauden 31.

Sharksin ainoasta maalista vastasi puolustaja Henry Thrun. Syöttöpisteen maaliin keräsi kauden 22. syötöllään Mikael Granlund.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL