Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Erikoistilanteet NHL-seuran turmana – ”Tämä oli isoin ero ottelussa…”

Minnesota Wildin päävalmentaja John Hynes.
AOP

NHL:ssä viikko käynnistettiin neljän ottelun mittaisella kierroksella. NHL:n läntisen konferenssin Keskisen divisioonan sisäisessä väännössä kärkisijoista taisteleva Dallas Stars vieraili Minnesota Wildin kotikaukalossa. Joukkueet kohtasivat viime kauden pudotuspeleissä ensimmäisellä kierroksella ja Stars oli fyysisessä sarjassa vahvempi kuudessa ottelussa.

John Hynesin valmentama Minnesota Wild kärsi tylyn tappion kotiyleisönsä edessä. Wild taipui Pete DeBoerin valmentamalle Dallas Starsille 4-0 -lukemin. Ottelu oli Wildin osalta vahva, mutta joukkue ei vain saanut maaleja tehtyä.

Wildin isoin turma oli erikoistilannepelaaminen, sillä joukkue pääsi pelaamaan kuudesti ylivoimaa eikä onnistunut kertaakaan. Stars vastaavasti teki kaksi maalia alivoimalla ja yhden omalla ylivoimallaan, joten käytännössä Wild otti kolme maalia takkiin erikoistilanteilla.

– Tämä ei vaan ollut hyvä ilta ylivoiman ja erikoistilanteiden osalta. Tämä oli isoin ero ottelussa, jos ei maistu, niin et mitenkään voi voittaa tällaisia otteluja, kommentoi päävalmentaja Hynes.

Stars karkasi ottelun avauserässä Roope Hintzin alivoimamaalilla johtoon, kun suomalaissentteri ryöväsi kiekon Wildin superlupaavalta puolustaja Brock Faberilta ja iski pelivälineen Marc-Andre Fleuryn taakse. Fleury torjui ottelussa yhteensä 16 kertaa.

Vierasjoukkue takoi ottelun päätöserään vielä kolme osumaa eikä päästänyt Wildia peliin mukaan alkuunkaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL