Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Pennsylvanian taistelu länteen! – ”Komea pisteputki…”

Philadelphia Flyers taipui Pittsburgh Penguinsin käsittelyssä. Erik Karlsson teki jälleen maalin.
AOP

NHL:ssä pelattiin viikon ensimmäinen kierros, kun tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa ohjelmassa oli neljä ottelua. Itärannikolla pelattiin kaksi ottelua. Vancouver Canucks kaatoi New York Rangersin vieraissa. Philadelphia Flyers isännöi omassa kamppailussaan Pittsburgh Penguinsia eli NHL:ssä nähtiin legendaarinen ”The Battle of Pennsylvania”. Tällä kertaa taistelun vei nimiinsä teräskaupungista tuleva Penguins.

Mike Sullivanin valmentama Pittsburgh Penguins jatkaa NHL:ssä vahvassa iskussa. Alkukauden vaikeuksien jälkeen Penguins on löytänyt pelivirettään joka on nostanut joukkuetta lähemmäksi pudotuspelipaikkoja. Parannusta sarjatilanteeseen tuli Philadelphia Flyersia vastaan otetusta voitosta. Penguins oli John Tortorellan valmentamaa joukkuetta vahvempi 4-1 -lukemin.

Penguinsille voitto oli viides seitsemään edelliseen otteluun. Edellisessä kamppailussa Penguins koki kotijäällään tappion Buffalo Sabresille. Flyersin vuosi on vaihtunut heikosti, sillä joukkue on voittanut vain kaksi kertaa yhdeksästä edellisestä kamppailusta. Kuuteen edelliseen otteluun joukkue on napannut yhden voiton ja yhteensä neljä pistettä.

Penguinsin voittomaalista ottelussa vastasi Erik Karlsson, joka naulasi avauserässä vieraat 2-0 -johtoon kauden seitsemännellä osumalla. Karlsson venytti pisteputkensa jo neljän ottelun mittaiseksi, jonka aikana on syntynyt tehot 1+4.

Muista vieraiden maaleista vastasivat Rickard Rakell, Chad Ruhwedel ja Evgeni Malkin. Malkin iski otteluun 1+1 tehot. Alex Nedeljkovic torjui vieraiden maalilla yhteensä 36 kertaa. Nedeljkovicin nollapelin vei avauserässä Owen Tippett. Carter Hart torjui kotijoukkueen maalilla 35 laukausta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL