Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikit kohtasivat! – Viihdettä koko rahalla

Boston Bruinsin Jeremy Swayman ja Colorado Avalanchen Valeri Nichushkin.
AOP

NHL:n vuoden 2024 toisen peliviikon ensimmäisellä kierroksella nähtiin varsin mielenkiintoinen kamppailu. Colorado Avalanche kohtasi kotiyleisönsä edessä Boston Bruinsin. Ottelussa kaksi äärimmäisen vahvaa organisaatiota ottivat mittaa toisistaan. Joukkueet saattavat kohtaa tällä kaudella toisensa vielä Stanley Cup -finaaleissa. 

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche otti todella komean kotivoiton kovan taistelun jälkeen. Avalanche kaatoi NHL:n viime kauden kovimman joukkueen runkosarjan osalta eli Boston Bruinsin. Avalanche kaatoi 65 voittoa ottaneen Bruinsin rangaistuslaukauskilpailun jälkeen. Avalanche oli Jim Montgomeryn valmentamaa joukkuetta vahvempi 4-3 -lukemin.

Ottelun varsinaisella peliajalla nähtiin normaalia enemmän tunnetta kahden joukkueen välillä. Avauserässä kumpikin onnistui kertaalleen maalinteossa. Toisessa erässä nähtiin kolme maalia, mutta päätöserään lähdettiin kotijoukkueen johdossa. Päätöserässä Bruins nousi kapteeninsa maalilla tasoihin. Lopulta ottelussa edettiin rangaistuslaukauskilpailuun, jossa kuudentena vetäjänä toiminut Valeri Nichushkin ratkaisi kamppailun.

Avalanchelta ottelussa maalinteossa onnistuivat Mikko Rantanen, Logan O’Connor ja uransa sekä kauden toisen maalin tehnyt puolustaja Sam Malinski. Bruinsilta maalinteossa onnistuivat John Beecher ja Brad Marchand. Marchand iski kaksi maalia nostaen koko kauden maalisaldon 17 osumaan. Beecherille maali oli kauden viides.

Bruinsilla käy kiittäminen maalivahti Jeremy Swaymania pisteestä, sillä yhdysvaltalainen teki lukuisia huipputorjuntoja ottelussa ja koppasi yhteensä 33 vetoa. Alexandar Georgiev torjui kotijoukkueen maalilla vain 23 vetoa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL