Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n kärkiottelussa maalijuhlat! – ”Uskomaton esitys…”

Vancouver Canucksin Elias Pettersson tehokkaana New York Rangersia vastaan.
AOP

NHL:ssä nähtiin tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa kärkiottelu. Itäisen konferenssin kärkipään joukkue New York Rangers isännöi läntisen konferenssin kärkijoukkue Vancouver Canucksia. Ottelussa makseltiin kaunoja 1994-vuoden Stanley Cup -finaaleista jolloin Rangers kaatoi Canucksin seitsemän ottelun sarjassa voittaen toistaiseksi viimeisen Stanley Cupinsa.

Rick Tocchettin valmentama  Vancouver Canucks juhli yön NHL-kierroksella maukasta vierasvoittoa. Canucks vieraili runkosarjan osalta ainoan kerran Madison Square Gardenissa ja nappasi tililleen voiton New York Rangersista. Maalijuhlissa Canucks oli Peter Lavioletten valmentamaa Rangersia vahvempi 6-3 -lukemin.

Ottelussa Rangers karkasi johtoon, mutta Canucks vastasi avauserässä tämän jälkeen kolmesta perättäisestä maalista. Toisessa erässä Rangers tuli maalin päähän upealla osumalla, mutta Canucks iski jälleen kahdesti perättäin. Kolmannen erän alussa Rangers tuli kahden maalin päähän, mutta Canucks ei lähemmäksi päästänyt vaan niittasi loppulukemat tyhjiin.

Canucksin ykköstähti ottelussa oli 2+2 tehot iskenyt ruotsalaissentteri Elias Pettersson. Pettersson nosti koko kauden maalisaldon 19 osumaan. Syöttöpisteitä on kasassa huimat 33. Vierailta kahden maalin iltaa vietti myös toinen ruotsalaishyökkääjä, kun Nils Höglander nosti kauden maalimääränsä 12 osumaan. Brock Boeser ja J.T. Miller vastasivat muista maaleista. Boeserilla on kassa 25 maalia ja Millerillä 19.

Ottelussa 39 kertaa torjuneen Thatcher Demkon onnistui Rangersilta ohittamaan vain kaksi pelaajaa. Vincent Trocheck iski kaksi maalia ja Artemi Panarin iski 1+1 tehot. Alexis Lafreniere syötti ottelussa kaksi maalia. Igor Shesterkin torjui yhteensä 20 kertaa kotijoukkueen maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL