Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikin päävalmentaja kehui omiaan – ”Tämä oli yksi meidän kauden parhaista otteluista…”

Colorado Avalanchen päävalmentaja Jared Bednar iloisena.
AOP

NHL:n vuoden 2024 toisen peliviikon ensimmäisellä kierroksella nähtiin varsin mielenkiintoinen kamppailu. Colorado Avalanche kohtasi kotiyleisönsä edessä Boston Bruinsin. Ottelussa kaksi äärimmäisen vahvaa organisaatiota ottivat mittaa toisistaan. Joukkueet saattavat kohtaa tällä kaudella toisensa vielä Stanley Cup -finaaleissa. 

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche otti todella komean kotivoiton kovan taistelun jälkeen. Avalanche oli Jim Montgomeryn valmentamaa Boston Bruinsia vahvempi 4-3 -lukemin rangaistuslaukauskilpailun jälkeen. Rangaistuslaukauskilpailussa onnistui vain yksi pelaaja, kun kuudentena vetänyt Valeri Nichushkin ratkaisi ottelun voiton kotijoukkueelle.

Avalanchelta maalinteossa varsinaisella peliajalla onnistuivat Logan O’Connor, Mikko Rantanen ja Nathan MacKinnon. MacKinnon venytti pisteputkensa jo 22 ottelun mittaiseksi. Avalanchelle voitto oli edelliseen yhdeksään otteluun seitsemäs. Pisteitä on kasassa otteluista 15 kappaletta.

– Minusta tämä ottelu sisälsi vähän kaikkea mahdollista alusta loppuun asti. Tämä oli yksi meidän kauden parhaista otteluista kokonaisuutena. Minusta tämä oli todella hyvä peli molempien joukkueiden osalta, kehui Bednar.

Bruinsin maaleista kaksi meni kapteeni Brad Marchandin nimiin ja kolmas John Beecherille. Jeremy Swayman torjui erinomaisesti vieraiden maalilla ottamalla 33 koppia.

– Me taistelimme tänään todella kovaa, mutta harmiksemme ei saatu sitä toista pistettä mukaan, vaikka meillä oli kaikki mahdollisuudet siihen, kommentoi Marchand tappiota.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL