Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikille karmeita uutisia – ”Saattaa tietää isoakin pelaajakauppaa…”

Los Angeles Kingsin Phoenix Copley pelaa huikeaa kautta.
AOP

NHL:n läntisessä konferenssissa vahvaa syksyä pelaava Los Angeles Kings sai kamalia uutisia. Joukkueen luotettu pelaaja loukkaantui ikävästi ja on sivussa loppukauden. Tämä menetys tarkoittaa sitä, että organisaation voidaan odottaa menevän pelaajakaupoille vielä ennen siirtojen takarajaa, johon aikaa on kaksi kuukautta.

Todd McLellanin valmentamalle Los Angeles Kingsille tuli huonoja uutisia. Joukkueen kakkosmaalivahti Phoenix Copley loukkaantui ja on sivussa koko loppukauden. Copley loukkasi polveaan harjoituksissa joulukuun puolivälissä ja tarvitsee nyt vaivaansa leikkaushoitoa.

Copley nousi viime vuonna NHL:ssä takaisin parrasvaloihin, kun Kingsillä oli maalivahtiongelmia. Tällä kaudella maalivahti on torjunut kahdeksassa ottelussa. Tilillä on neljä voittoa ja yksi nollapeli. Päästettyjen maalien keskiarvoksi muodostui silti huima 3,16 ja torjuntaprosentiksi vaatimaton 87,0.

31-vuotias maalivahti voitti viime vuonna Kingsin paidassa 24 ottelua ja hävisi vain yhdeksän. Urallaan maalivahti on torjunut 76 ottelussa edustaen St. Louis Bluesia ja Washington Capitalsia Kingsin lisäksi.

Copleyn loukkaantumisen myötä Kingsin torjuntavastuun jakavat ykkösmaalivahdiksi hankittu Cam Talbot ja David Rittich.

Kings on NHL:n läntisen konferenssin kärkikahinoissa mukana. Kings pitää hallussaan Tyynenmeren divisioonan kolmatta sijaa heti Vancouver Canucksin ja Vegas Golden Knightsin jälkeen. Joukkueella on koossa 20 voittoa ja 46 pistettä. Canucks johtaa divisioonaa 53 pisteellä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL