Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n ruotsalaistähti tehoili jälleen! – Mestarisuosikki lakaisi Kalifornian

Toronto Maple Leafsin William Nylander heilutti jälleen verkkoa.
AOP

NHL:n yksi suurimmista mestarisuosikeista tälläkin kaudella on Toronto Maple Leafs. Mollivoittoisesti sujuneen joulukuun jälkeen vuoden 2024 tammikuu on sujunut erinomaisella tavalla. Maple Leafs on voittanut tänä vuonna kaikki ottelut. Maple Leafs aloitti vuoden vieraskiertueella Kaliforniaan. Vuoden ensimmäisen viikon voittoputken Maple Leafs sinetöi San Jose Sharksin vieraana. 

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs päätti tämän NHL-kauden Kalifornian vieraskiertueen voittoon. Maple Leafs oli selvästi San Jose Sharksia vahvempi. Maple Leafs kaatoi David Quinnin valmentaman Sharksin selvin 4-1 -lukemin ja venytti voittoputken kolmeen kamppailuun.

Voittoputken kaikki kolme voittoa ovat tulleet Kalifornian joukkueita vastaan. Kaliforniasta kolmen perättäisen voiton hakeminen on ollut kaikille NHL-joukkueille sarjan historiassa harvinaista sekä äärimmäisen haastavaa. Kolmessa ottelussa Maple Leafs päästi vain kaksi maalia.

Tappio oli Sharksille jo 11. putkeen. Sharks ei ole tappioputken aikana saanut tililleen yhtään pistettä. Edellinen voitto on NHL:n läntistä konferenssia johtavaa Winnipeg Jetsiä vastaan kotikaukalosta joulukuun 13. päivältä. Tuolloin Sharks oli neljän ottelun pisteputkessa, joka sisälsi kolme voittoa.

Maple Leafsin sankariksi sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatussa ottelussa nousi ruotsalaishyökkääjä William Nylander. Ruotsalainen nosti koko kauden maalisaldon 21 osumaan. Nylander iski kaksi maalia ja syötti Mitch Marnerin iskemän 1-0 -maalin ylivoimalla. Calle Järnkrok vastasi Maple Leafsin neljännestä osumasta. Sharksin kesällä 2016 Stanley Cup -finaaleihin torjunut Martin Jones koppasi Maple Leafsin maalilla yhteensä 23 laukausta.

Sharksin ainoasta maalista ottelussa vastasi suomalaishyökkääjä Mikael Granlund, jolle osuma oli jo kauden viides. Mackenzie Blackwood torjui kotijoukkueen maalilla yhteensä 39 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL