Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jatkosopimuksen tehnyt kanadalaistähti hurjassa vireessä! – NHL:ssä tulikuuma kärkijengi

Winnipeg Jetsin Mark Scheifele iski joukkueen pudotuspeleihin.
AOP

NHL:ssä pelattiin maanantain vastaisena yönä neljän ottelun kierros. Kaksi ensimmäistä kamppailua käynnistyivät jo sunnuntain puolella ja yöllä Suomen aikaa käynnistyi kaksi ottelua. Yön ensimmäisessä ottelussa NHL:n läntisen konferenssin tulikuuma Winnipeg Jets vieraili Arizona Coyotesin kotikaukalossa. Ottelusta saatiin kokonaisuutena melko yksipuolinen näytös.

Rick Bownessin valmentama Winnipeg Jets oli suvereeni vierasjoukkue maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatussa ottelussa. Jets kaatoi vieraskaukalossa Arizona Coyotesin ylivoimaisen esityksen päätteeksi. Jets oli Andre Tourignyn valmentamaa joukkuetta selvin 6-2 -lukemin vahvempi.

Voitolla Jets venytti voittoputken jo kuuden ottelun mittaiseksi. Pisteputki on 12 ottelun mittainen. Pisteputken aikana Jets on napannut kymmenen voittoa varsinaisella peliajalla ja hävinnyt Montreal Canadiensille sekä Chicago Blackhawksille varsinaisen peliajan jälkeen.

Jetsin ykköstähti ottelussa oli syksyllä kahdeksan vuoden jatkosopimuksen organisaation kanssa tehnyt ykkössentteri Mark Scheifele. Reilut kahdeksan miljoonaa dollaria kaudesta tienaava entinen ykköskierroksen varaus iski ottelussa kaksi maalia ja keräsi tehotilastoon lukeman +3. Tehotilastossa parhaan lukeman keräsi syöttöpisteen tililleen kerännyt puolustaja Dylan Samberg. Samberg otti tililleen lukeman +4.

Kahden tehopisteen miehiä Jetsin ryhmässä oli yhteensä kaksi. Scheifelen lisäksi tanskalaishyökkääjä Nikolaj Ehlers iski 1+1 tehot. Connor Hellebuyckille ei tullut hiki maalilla, sillä torjuntoja kertyi vain 15 kappaletta. Coyotesin maalit menivät Nick Schmaltzin ja Dylan Guentherin nimiin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL