Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-organisaation tuska syvenee – Tällä kertaa tshekkitähti ei pelastanut

Detroit Red Wingsin Dylan Larkin ja Anaheim Ducksin Alex Killorn.
AOP

NHL:ssä nähtiin tuulahdus 2010-luvun taitteen taisteluparista, kun maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa Anaheim Ducks isännöi Detroit Red Wings. 2010-luvulla joukkueet kohtasivat vielä useasti toisensa, kun joukkueet kuuluivat samaan konferenssiin. Red Wingsin muutettua itään joukkueet pelaavat enää vain kahdesti runkosarjassa toisiaan vastaan.

Derek Lalonden valmentama Detroit Red Wings otti makean voiton pudotuspelitaistelun kannalta NHL:ssä. Red Wings kaatoi tiukan otatuksen jälkeen Anaheim Ducksin. Red Wings oli ottelussa Greg Croninin valmentamaa joukkuetta vahvempi 3-2 -lukemin.

Ottelussa Ducks aloitti vahvasti ja siirtyi avauserässä johtoon, mutta Red Wings vastasi ottelun kahdesta seuraavasta maalista. Kolmannen erän alussa kotijoukkue nousi tasoihin, mutta vain reilu minuutti ennen ottelun varsinaisen peliajan päätöstä Red Wings iski voittomaalin.

Vierailta maalinteossa ottelussa onnistuivat Dylan Larkin ylivoimalla, toisessa erässä Joe Veleno ja voittomaalin laukonut Michael Rasmussen. Rasmussenille maali oli kauden yhdeksäs, Velenolle kahdeksas ja Larkinille 14.

Ducksin maalit ottelussa menivät yhdysvaltalaistähti Trevor Zegrasin nimiin. Zegras nosti koko kauden maalimääränsä neljään osumaan. Lukas Dostal torjui tällä kertaa 25 kertaa Ducksin maalilla, mutta ei onnistunut torjumaan pistettä Ducksille, kuten Toronto Maple Leafsia vastaan viime viikolla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL