Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-maalivahdit ilmiliekeissä! – Tässä viikon tähdet

Florida Panthersin Sam Reinhart ja Winnipeg Jets Connor Hellebuyck.
AOP

NHL:ssä vuoden 2024 ensimmäinen viikko tuli maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa pelien osalta päätökseen. Ensimmäinen viikko piti sisällään mahtavia otteluja ja kovia suorituksia. NHL:n viikon tähdiksi valittiin tällä kertaa kaksi maalivahtia ja yksi huippukautta pelaava hyökkääjä.

NHL:n vuoden 2024 ensimmäisen viikon tähdet on valittu. Ykköstähdeksi valittiin Florida Panthersin kanadalaishyökkääjä Sam Reinhart. Kakkos- ja kolmostähdet menivät maalivahdeille. Kakkostähti päätyi Toronto Maple Leafsiin kesällä siirtyneelle Martin Jonesille. Kolmostähti meni NHL:n kuumimman joukkueen eli Winnipeg Jetsin ykkösmaalivahti Connor Hellebuyckille.

Panthersin huippuhyökkääjä pelaa viimeistä vuottaan nykyisestä sopimuksesta ja se on näkynyt koko kauden tilastoissa. Reinhart takoi viikon kolmeen otteluun viisi maalia ja yhteensä kuusi tehopistettä. Hyökkääjä on tehnyt tällä kaudella 50 tehopistettä 39 otteluun. Kanadalainen valittiin myös edustamaan Panthersia NHL:n tähdistöviikonloppuun.

Kakkostähdeksi valittu Jones pelaa erinomaista talvea Maple Leafsin maalilla. Jonesin vastuu on kasvanut, kun lähtökohtainen ykkösmaalivahti Ilya Samsonov hakee peliään sekä itseluottamusta, ja Joseph Woll on loukkaantuneena sivussa. Maple Leafs voitti viikon kolme vierasotteluaan Kaliforniassa ja näissä Jones päästi kaksi maalia. Torjuntaprosentti viikon otteluihin oli huima 97,6. Koko kaudelta prosentti on vahva 93,2 11 otteluun.

Kolmostähti päätyi Jetsin ykkösmaalivahti Hellebuyckille. Yhdysvaltalainen Vezina-voittaja torjui kolme voittoa torjuntaprosentilla 93,7. Hellebuyckin henkilökohtainen pisteputki on huima 12 ottelun mittainen. Tuona aikana Jets on voittanut kymmenen ottelua.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL