Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-debyytissä loistanut laitahyökkääjä hehkutti! – ”Tämä oli unelmani…”

Carolina Hurricanes juhlii voittoa.
AOP

NHL:ssä pelattiin lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa kolmen ottelun kierros. Kierroksen ensimmäiset kamppailut pelattiin itärannikolla. Toisessa tiukasti pudotuspelipaikoista taisteleva Washington Capitals kohtasi kotonaan Carolina Hurricanesin. Ottelusta saatiin odotetulla tavalla tasainen taisto, joka repesi lopulta vierasjoukkueen suureksi voitoksi kolmannessa erässä.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes nappasi NHL:ssä todella maistuvan vierasvoiton. Viime aikoina vahvassa lyönnissä ollut Hurriacacnes kaatoi Washington Capitalsin lopulta selvin lukemin. Hurricanes oli Spencer Carberyn valmentamaa joukkuetta vahvempi maalein 6-2.

Hurricanes on viime aikoina kärsinyt pienistä loukkaantumishuolista hyökkäyksessä. Tästä syystä joukkue kutsui AHL:n puolelta miehistöönsä mukaan venäläishyökkääjä Vasily Ponomarevin. 21-vuotias venäläishyökkääjä on kotoisin Moskovasta. Ponomarev varattiin NHL:n Hurricanesin toimesta toisella kierroksella kesän 2020 NHL:n varaustilaisuudessa.

Ponomarev on pelannut tällä kaudella yhteensä 22 ottelua AHL:ssä ennen NHL-debyyttiään edustaen Chicago Wolvesia ja Tucson Roadrunnersia. Näissä otteluissa taitava laitahyökkääjä on iskenyt kuusi maalia ja yhteensä 20 tehopistettä. Tehotilasto on ollut 12 maalia pakkasella.

Uransa ensimmäisessä ottelussa NHL:n puolella hyökkääjä iski tehot 1+1. Ponomarev laukoi loppulukemat 6-2 Capitalsin maalia vartioineen Darcy Kuemperin ohi Jesperi Kotkaniemen esityöstä.

– Seitsemän vuotta sitten olin ensimmäisessä NHL-ottelussani paikanpäällä. Se oli tässä hallissa pudotuspelejä, kun Capitals pelasi Pittsburgh Penguinsia vastaan. Näin kuinka Alexander Ovechkin ja Sidney Crosby tekivät maaleja. Ajattelin, että olisi unelma päästä pelaamaan näihin kaukaloihin ja tekemään maaleja. Tämä oli unelmani ja nyt ollaan NHL:ssä. Toivottavasti kymmenen seuraavan vuoden aikana siinä samassa mennään, missä Ovechkin ja Crosby, kertasi venäläinen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL