Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-luotsi iloitsi ryhmänsä pelistä – ”Emmekä jääneet makaamaan toivottomina…”

Pittsburgh Penguinsin päävalmentaja Mike Sullivan.
AOP

NHL:ssä pelattiin perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa jättimäinen kierros. Yksi merkittävimmistä otteluista pelattiin TD Gardenissa Boston Bruinsin ja Pittsburgh Penguinsin välillä. Ottelussa kohtasivat kaksi itäisen konferenssin suosikkia ja panokset olivat kovat. Bruins on kerännyt alkukauteen hyvän määrän pisteitä, mutta Penguinsilla on ollut vaikeampaa.

Mike Sullivanin valmentama Pittsburgh Penguins otti NHL:n itäisen konferenssin pudotuspelitaistelun kannalta merkittävän voiton. Penguins kaatoi Boston Bruinsin vieraskaukalossa melkoisen maalijuhlan jälkeen. Penguins oli Jim Montgomeryn valmentamaa Bruinsia vahvempi 6-5 -lukemin.

– Ottelussa oli paljon hyviä juttuja, mutta myös ei niin hyviä. Pidän siitä miten vastasimme haasteeseen emmekä jääneet makaamaan toivottomina, kommentoi Sullivan Penguinsin esitystä.

Penguinsin sankariksi ottelussa nousi kolmannen erän puolivälissä voittomaalin laukonut Sidney Crosby. Kanadalaiskapteeni naulasi otteluun 1+2 tehot. Penguinsilta kolmen tehopisteen iltaa vietti myös puolustaja Kris Letang. Hyökkääjistä Lars Eller ja Drew O’Connor iskivät 1+1 tehot.

Vahvasti Penguinsin maalilla torjunut Alex Nedeljkovic nappasi 24 koppia voiton eteen.

– On aina hauskaa voittaa tällaiset ottelut, mutta se ei ole aina mukavaa maalivahdeille. Tosi vaiherikas ottelu, jossa oli vaikeaa pysyä positiivisena, mutta onneksi voitimme. Teimme hyvin töitä läpi illan, kertasi Penguinsin kassari.

Penguins johti ottelua jo 5-2 -lukemin toisessa erässä, mutta Bruins nousi tasoihin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL