Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Washingtonin valmentaja kehui – ”Teimme hyvää työtä, mutta…”

Washington Capitalsin päävalmentaja Spencer Carbery.
AOP

NHL:n tähän kauteen suurin odotusten kera lähtenyt New Jersey Devils on osoittanut pieniä käynnistymisvaikeuksia. Nämä ovat alkaneet viime aikoina olemaan taaksejäänyttä elämää, sillä Devils on kääntänyt tasapaksun alkukauden edukseen. Siitä nähtiin merkkejä myös Washington Capitalsia vastaan pelatussa ottelussa torstain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Spencer Carberyn valmentama Washington Capitals on viime aikoina pelannut erinomaista jääkiekkoa, mutta joutui torstaina taipumaan. Capitals taipui kotiyleisönsä edessä Lindy Ruffin valmentamaa New Jersey Devilsiä vastaan maalijuhlien jälkeen 6-3 -lukemin. Ottelu oli pisteiden valossa merkittävä, sillä Devilsillä ja Capitalsilla on nyt saman verran pisteitä koossa 36 pelatun ottelun jälkeen.

Ottelussa Devils karkasi kahdesti kahden maalin johtoon. Ensin avauserässä 2-0’n ja perään toisen erän alussa 3-1’n. Toisessa erässä Capitals nousi vielä tasoihin, mutta tämän jälkeen vierasjoukkue meni menojaan. Capitals onnistui ottelussa eliminoimaan vieraiden kärkipelaajat, mutta Devilsin syvyys oli lopulta liikaa.

– Minusta teimme hyvää työtä ykkösjätkien pimentämisessä, mutta sitten Devilsiltä nousivat kakkos- ja kolmoskentän jätkät esiin. He ovat niin hyviä pelaajia, että he tulevat aiheuttamaan sinulle aina ongelmia, kertasi Carbery.

Päävalmentaja harmitteli myös virheitä Capitalsin otteissa.

– Teimme liikaa virheitä ottelussa emmekä pystyneet enää kolmannessa erässä haastamaan kaveria. Päätöserä olisi voinut olla merkittävästi parempi kuin se oli.

Kotijoukkueelta maalinteossa onnistuivat John Carlson, Evgeny Kuznetsov ja loistavan ottelun pelannut Connor McMichael. Kapteeni Alexander Ovechkin syötti ottelussa kaksi maalia ja Hunter Shepard torjui yhteensä 22 laukausta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL