Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uskomaton putki NHL:ssä palkittiin! – Tuloksena kaksi maalia

New Jersey Devilsin Dawson Mercer onnistui kahdesti Washington Capitalsia vastaan.
AOP

NHL:n tähän kauteen suurin odotusten kera lähtenyt New Jersey Devils on osoittanut pieniä käynnistymisvaikeuksia. Nämä ovat alkaneet viime aikoina olemaan taaksejäänyttä elämää, sillä Devils on kääntänyt tasapaksun alkukauden edukseen. Siitä nähtiin merkkejä myös Washington Capitalsia vastaan pelatussa ottelussa torstain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Lindy Ruffin valmentama New Jersey Devils nappasi arvokkaat kaksi pistettä NHL-kierroksella. Devils oli vierasottelussa Washington Capitalsia vahvempi ja nousi sarjataulukossa tasapisteisiin. Devils oli Spencer Carberyn valmentamaa joukkuetta vahvempi lopulta selvin 6-3 -lukemin.

Devilsin kuudesta maalista ottelussa vastasi kolme pelaajaa. Kapteeni Nico Hischier iski kaksi maalia ottelun avauserään. Tämän jälkeen Dawson Mercer ja Michael McLeod iskivät vuorotahtiin loput maalit toisen ja kolmannen erän aikana

Mercerille ottelu oli NHL-uran 200. Mercer on pelannut jokaisen ottelun debyytistään alkaen. Mercer nosti kahdella maalillaan Capitalsia vastaan koko kauden saldon 12 maaliin.

Uralla 200 otteluun kanadalaishyökkääjä on paukuttanut 56 maalia ja yhteensä 118 tehopistettä. Devils varasi Kanadan itäisimmästä osasta kotoisin olevan 22-vuotiaan hyökkääjän kesän 2020 NHL:n varaustilaisuudessa ensimmäisellä kierroksella vuorolla 18.

Ottelussa Mercer löi viimeisen naulan Capitalsin arkkuun viimeistelemällä Erik Haulan esityöstä 5-3 -osuman kolmannen erän puolivälissä.

– Luulin, että hän vetää suoraan syötöstä kiekon maaliin, mutta sitten hän syöttikin sen takaisin. Päätin sitten vain laukoa, naurahti Mercer illan toista osumaansa.

Suomalaishyökkääjä keräsi Mercerin tehoiltana tehot 0+2.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL