Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Karmeita uutisia! – NHL-tähden kausi päätökseen

Montreal Canadiensin keskushyökkääjä Christian Dvorak.
AOP

NHL:ssä tällä hetkellä itäisen konferenssin pohjilla oleva Montreal Canadiens sai karmaisevia uutisia. Joukkueen kokenut keskushyökkääjä on loukkaantunut ikävästi ja tarvitsee leikkaushoitoa vaivaansa. Tämä tarkoittaa sitä, että hyökkääjä on sivussa koko loppukauden peleistä.

Kent Hughesin johtama ja Martin St. Louisin valmentama Montreal Canadiens sai karmeita uutisia. Joukkueen kokenut 28 vuotta helmikuussa täyttävä yhdysvaltalaishyökkääjä Christian Dvorak loukkaantui ja joutuu olemaan sivussa loppukauden.

Palosin kaupungista, Illinoisin osavaltiosta kotoisin oleva hyökkääjä kärsii rintalihasvammasta. Dvorakin rintalihas repesi ja tähän tarvitaan leikkaushoitoa. Dvorak on tällä kaudella pelannut 25 ottelua NHL:ssä ja iskenyt näissä kolme maalia sekä yhteensä seitsemän tehopistettä.

Yhdysvaltalainen on Arizona Coyotesin kakkoskierroksen varaus kesän 2014 NHL:n varaustilaisuudesta. Hyökkääjä on urallaan pelannut NHL:ssä 447 ottelua ja iskenyt näihin 214 tehopistettä.

Dvorakilla on nykyistä kuuden vuoden mittaista sopimusta jäljellä vielä yksi kausi. Hyökkääjä tienaa ensi kaudesta yhteensä 4,45 miljoonaa dollaria. Dvorakilla on sopimuksessaan tällä ja ensi kaudella siirron estävä pykälä, jossa pelaaja saa sanoa kahdeksan joukkuetta, mihin tätä ei voi kaupata.

Keskushyökkääjä siirtyi Canadiensin riveihin syyskuussa 2021 vaihdossa ykköskierroksen varausvuoroon kesälle 2022 ja kakkoskierroksen varausvuoroon kesälle 2024.

Coyotes kauppasi ykköskierroksen varausvuoron San Jose Sharksiin vaihdossa kesän 2022 ykköskierroksen varausvuoroon numero 11, jolla Coyotes poimi kanadalaishyökkääjä Conor Geekien.

Sharks poimi ykköskierroksen vuorolla numero 22 ruotsalaishyökkääjä Filip Bystedtin, joka pelaa perjantaina MM-kullasta alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa.

Samassa kaupassa Sharks sai kakkoskierroksen varausvuorot 34 ja 45 kyseiseen varaustilaisuuteen, jolla organisaatio poimi Cameron Lundin ja Mattias Hävelidin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL