Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n maalitykki nousi sankariksi! – Mestarisuosikilta hikinen iltapuhde

Toronto Maple Leafsin Auston Matthews nousi joukkueensa sankariksi.
AOP

NHL:ssä pelattiin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa kaksi ottelua. Jälkimmäisessä ottelussa NHL:n läntisen konferenssin pohjalle juuttunut Anaheim Ducks isännöi yhtä sarjan suurimmista mestarisuosikeista eli Toronto Maple Leafsia. Ottelusta odotettiin maalijuhlaa, mutta kummassakin päässä maalivahdit pitivät huolen, että maalijuhlat olivat peruttu tältä erää.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs nappasi länsirannikon kiertueen toisen voittonsa. Maple Leafs oli Anaheim Ducksia vahvempi kovan taistelun jälkeen. Maple Leafs kaatoi Greg Croninin valmentaman joukkueen jatkoajalle venyneessä ottelussa lukemin 2-1.

Tappio oli Ducksille jo toinen putkeen ja viides edelliseen kuuteen otteluun. Maple Leafs on voittanut tappioputken jälkeen kaksi vieraspeliä putkeen. Maple Leafsin lännen kierros jatkuu Los Angelesin alueelta seuraavaksi Kalifornian osavaltion pohjoisosaan San Jose Sharksin vieraaksi.

Ottelussa vieraiden sankariksi nousi ykkössentteri Auston Matthews. Matthews laukoi ottelun voittomaalin jatkoajalla ohi sensaatiomaisesti pelanneen tshekkimaalivahti Lukas Dostalin. Dostalille kertyi ottelussa 55 torjuntaa.

Maple Leafs hallitsi ottelun kenttätapahtumia mielin määrin, mutta joutui takaa-ajajaksi, kun toisessa erässä Ducksin maalitykki Frank Vatrano naulasi Martin Jonesin lähietäisyydeltä 1-0 -maalin ylivoimalla. Vieraat nousivat ottelussa tasoihin ylivoimalla päätöserän viimeisellä kympillä, kun kapteeni John Tavares laukoi pelivälineen ohi Dostalin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL