Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertähden tulikuuma joulukuu sai tunnustuksen

Colorado Avalanchen kanadalaissentteri Nathan MacKinnon.
AOP

NHL:ssä on syksy takana ja vuosi on vaihtunut 2024’n puolelle. Joulukuussa joukkueet pelasivat tiiviisti. Runkosarjaa on enää jäljellä reilut kolme kuukautta, jonka jälkeen käynnistyy koko kauden kliimaksi eli pudotuspelit. Joulukuussa NHL:n kuumimmat supertähdet olivat hurjassa lyönnissä ja saivat sarjalta ansaittua tunnustusta suorituksistaan.

NHL:n joulukuun tähdeksi on valittu Colorado Avalanchen supertähti Nathan MacKinnon. Kuukauden kakkostähti meni Toronto Maple Leafsin ykkössentteri Auston Matthewsille. Kolmostähdeksi valittiin yksi maailman parhaista maalivahdeista, kun Winnipeg Jetsin ykkösmaalivahti Connor Hellebuyck sai tunnustuksen.

MacKinnonin joulukuu oli räväkkä, sillä 15 otteluun kanadalainen Stanley Cup -voittaja iski hurjat 11 maalia ja yhteensä 29 tehopistettä. Avalanche on tällä hetkellä mukana NHL:n läntisen konferenssin kärkitaistelussa yhdessä Jetsin, Dallas Starsin, Vegas Golden Knightsin sekä Vancouver Canucksin kanssa. MacKinnonin 29 pistettä kuukauteen on seurahistorian kovin kuukausi. Kanadalainen ohitti Peter Stastnyn, jonka nimissä aiempi ennätys oli helmikuulta 1981. Stastny takoi Quebec Nordiquesin riveissä 28 tehopistettä.

Maple Leafsin ykkössentteri Matthews takoi hurjan kuukauden MacKinnonin tavoin. 12 otteluun yhdysvaltalainen ykkösvaraus iski yhteensä 15 maalia ja 21 tehopistettä. Maple Leafsin joulukuu ei ollut voittosarakkeen osalta vahva, sillä joukkue voitti viisi ottelua ja hävisi kahdeksan kertaa. Pisteittä Matthewsin tähdittämä ryhmä jäi neljästi.

Jetsin ykkösmaalivahti Hellebuyck torjui jokaisesta ottelusta pisteitä joukkueen plakkariin joulukuun aikana. Yhdysvaltalainen voitti seitsemän yhdeksästä pelaamastaan ottelusta ja hävisi kaksi jatkoajan jälkeen. Torjuntaprosentti oli huima 93,4 ja päästettyjen maalien keskiarvo 1,88. Koko joulukuussa Jets voitti kymmenen ottelua ja hävisi kolme kamppailua jääden pisteittä kertaalleen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL