Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Connor McDavidille 900 pistettä täyteen – ”Kiva rajapyykki…”

Edmonton Oilers juhli murskavoittoa.
AOP

NHL:ssä pelattiin keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa jättimäinen 13 ottelun kierros. NHL:ssä yhtenä suurimmista mestarisuosikeista kauteen lähtenyt Edmonton Oilers aloitti vuoden 2024 todella maukkaalla kotiottelulla. Oilers murskasi alkukauden yllätysjoukkue Philadelphia Flyersin kotiyleisönsä edessä ja jatkoi samalla voittoputkeaan.

Kris Knoblauchin valmentama Edmonton Oilers aloitti vuoden 2024 todella mykistävällä esityksellä. Oilers oli kotiyleisönsä edessä selvästi Philadelphia Flyersia vahvempi. Oilers murskasi John Tortorellan valmentaman Flyersin tylysti 5-2 -lukemin.

Voitto oli Oilersille jo kuudes putkeen. Marraskuun viimeisen viikon jälkeen Oilers on hävinnyt vain kolme ottelua. Voittoja on tilille kertynyt yhteensä 14. Knoblauchin valmennuksessa kanadalaisjoukkue on onnistunut kääntämään kurssiaan erinomaisella tavalla.

Ottelussa Oilersin ykköstähdeksi nousi tehot 1+4 iskenyt kapteeni Connor McDavid. McDavid rikkoi ottelussa 900 tehopisteen rajapyykin vain 26-vuotiaana. McDavidilla on nyt koossa 602 ottelua. Kanadalaistähti on kuuden ottelun pisteputkessa, jonka aikana on syntynyt 12 tehopistettä.

– Tämä on ihan kiva rajapyykki, joka kertoo siitä, että on tehty hyvin töitä, kommentoi McDavid.

Kanadalainen antoi kehuja myös vastustajalle voittoon päättyneessä ottelussa.

– Flyers on todella kovin töitä tekevä joukkue. Flyers puolustaa todella hyvin, mutta onnistuimme murtautumaan maalintekopaikkoihin. Lisäksi Stuart Skinner pelasi meidän maalilla todella hyvin tehden muutaman tärkeän torjunnan. Tämä oli meille tosi hyvä voitto.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL