Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Maalivahtikriisi ohi? – NHL:n mestarisuosikki nollasi vastustajansa

Toronto Maple Leafsin Martin Jones torjui nollapelin Los Angeles Kingsia vastaan.
AOP

NHL:ssä pelattiin keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa jättimäinen ottelukierros, kun 26 joukkuetta oli tulessa. Kierroksella kaksi mestarisuosikkia kohtasivat toisensa, kun Los Angeles Kings isännöi Toronto Maple Leafsia. Maple Leafsin vuosi vaihtui hieman heikoissa merkeissä, sillä joukkue on hävinnyt viime aikoina paljon otteluita. Tappioputkelle tuli kuitenkin päätös enkelten kaupungissa.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs aloitti vuoden 2024 voitokkaasti. Maple Leafs nappasi vakuuttavan vierasvoiton Los Angeles Kingsistä. Maple Leafs oli Todd McLellanin valmentamaa Kingsiä vahvempi 3-0 -lukemin.

Voitto oli Maple Leafsille toinen edelliseen seitsemään otteluun. Edellisessä kamppailussa NHL:n itäisen konferenssin kärkipään joukkue taipui Carolina Hurricanesille. Kingsille tappio oli kolmas putkeen. Joukkue on onnistunut voittamaan edellisestä kahdeksasta ottelusta vain neljä ja edellisestä kuudesta kaksi.

Maple Leafs aloitti maalinteon toisessa erässä, kun kolmen minuutin välein kaksi ruotsalaishyökkääjää onnistuivat maalinteossa. Loppulukemat taululle lyötiin kolmannessa erässä tyhjiin minuutti ennen päätössummeria.

Vieraiden ykköstähti oli kaksi maalia viimeistellyt William Nylander, joka nosti koko kauden maalisaldon 19 osumaan. Joukkueen 2-0 -maalista vastasi Calle Järnkrok, jolle osuma oli kauden yhdeksäs. Kesällä vuoden mittaisen sopimuksen Maple Leafsin kanssa tehnyt Tyler Bertuzzi syötti ottelussa kaksi maalia.

Maple Leafs siirsi AHL:n puolelle venäläismaalivahti Ilya Samsonovin. Tässä ottelussa joukkueen maalilla torjui kesällä hankittu Martin Jones. Jones nollasi Kingsin tekemällä yhteensä 31 torjuntaa. Nollapeli oli kanadalaiselle kauden toinen ja uran 30. Jones teki NHL:ssä debyytin kaudella 2013-14 nimenomaan Kingsin riveissä.

Kingsin maalilla ottelussa torjui Cam Talbot. Talbot torjui yhteensä 26 kertaa kotijoukkueen maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL