Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n suomalaisviritteiseltä joukkueelta nihkeä esitys

Montreal Canadiensin Sam Montembault antautuu Ottawa Senatorsin Tim Stutzlen edessä.
AOP

NHL:ssä pelattiin keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa 13 ottelun mittainen kierros. Teksasissa yksi sarjan suurimmista mestarisuosikeista eli Dallas Stars isännöi Montreal Canadiensia. NHL:n läntisen konferenssin kärkipään joukkue on ollut viime aikoina vahvassa vireessä, mutta Canadiensia vastaan joukkue kärsi lievästi tehottomuudesta.

Martin St. Louisin valmentama Montreal Canadiens onnistui hakemaan tärkeät vieraspisteet NHL-kierroksella. Canadiens kaatoi American Airlines Centerissä Dallas Starsin tiukan taiston päätteeksi. Canadiens kaatoi Pete DeBoerin valmentaman joukkueen niukin lukemin 4-3.

Stars sai otteluun vahvan alun karkaamalla ensimmäisessä vaihdossa johtoon, mutta Canadiens vastasi kahdesti maalinteosta ensimmäisellä kympillä. Lopulta ensimmäiselle erätauolle siirryttiin vieraiden 2-1 -johdosta.

Toisessa erässä Canadiens lisäsi johtoa yhdellä maalilla ennen päätöserää.

Kolmannen erän alussa vieraat karkasivat ylivoimalla jo kolmen maalin johtoon. Tässä vaiheessa Stars ei kuitenkaan antautunut vaan teki erän viimeisellä neljällä minuutilla kaksi maalia, mutta ei onnistunut nousemaan tasoihin.

Canadiensin maaleista ottelussa vastasivat tähtihyökkääjät Nick Suzuki ja Cole Caufield sekä puolustajat Jordan Harris ja Kaiden Guhle. Starsin maalit menivät kapteeni Jamie Bennin, Wyatt Johnstonin ja Jason Robertsonin nimiin. Johnston iski otteluun 1+1 tehot ja edellisessä ottelussa neljä pistettä laukonut Mason Marchment syötti kaksi maalia.

Vieraiden voiton takuumies oli maalivahti Sam Montembeault, joka torjui ottelussa 30 kertaa. Scott Wedgewood otti kotijoukkueen maalilla 14 koppia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL