Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Aleksander Ovechkin onnistui jälleen maalinteossa!

Washington Capitalsin venäläistähti Alexander Ovechkin.
AOP

NHL:ssä pelattiin keskiviikon vastaisena yönä 13 ottelun kierros. Pittsburghissa kohtasivat kaksi 2010-luvun menestysjoukkuetta, kun kahdesti Stanley Cupia juhlinut Pittsburgh Penguins kohtasi kertaalleen samassa tempussa onnistuneen Washington Capitalsin. Joukkueilta löytyy runsaasti yhteistä historiaa etenkin NHL:n pudotuspeleistä.

Spencer Carberyn valmentama Washington Capitals onnistui ottamaan äärimmäisen tärkeän voiton NHL-kierroksella. Capitals kaatoi keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa Pittsburgh Penguinsin vieraskaukalossa. Capitals oli Mike Sullivanin valmentamaa miehistöä parempi 4-3 -lukemin.

Otteluun Capitals sai vahvan alun karkaamalla reilussa 13 minuutissa jo 3-0 -johtoon. Avauserän viimeisellä minuutilla kumpikin joukkue onnistui vielä kertaalleen maalinteossa, joten erätauolle lähdettiin vieraiden 4-1 -johdosta.

Toisessa erässä Penguins nousi kahdella maalillaan maalin päähän ennen kolmatta erää. Kolmannessa erässä kotijoukkue ei kuitenkaan onnistunut nousemaan enää tasoihin. Kolmannessa erässä Penguins laukoi kohti Capitalsin maalia 13 kertaa, mutta vieraiden puolustus piti pintansa.

Capitalsin voittomaalista avauserän lopulla vastasi venäläistähti Alexander Ovechkin. Ovechkin sivalsi ylivoimalla Capiltasin 4-0 -johtoon. Maali oli Capitalsin kapteenin kauden kahdeksas. Muista maaleista vastasivat Tom Wilson, Beck Malenstyn ja slovakialaispuolustaja Martin Fehervary.

Penguinsin maaleista ottelussa vastasivat Sidney Crosby, Jake Guentzel ja Rickard Rakell. Crosbylle maali oli kauden 21.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL