Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n suomalaiselta supertähdeltä uskomaton ottelu!

Chicago Blackhawks pysähtyi Nashville Predatorsin Juuse Sarokseen.
AOP

NHL:ssä pelattiin ensimmäinen iso ottelukierros vuoden 2024 osalta, kun keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa pelattiin 13 ottelua. NHL:n läntisessä konferenssissa vielä tiukasti pudotuspelipaikoista taisteleva Nashville Predators kohtasi Chicago Blackhawksin kotiyleisönsä edessä. Predatorsille oli ottelussa jaossa isot pisteet eikä joukkue jättänyt mahdollisuutta käyttämättä hyödykseen.

Andrew Brunetten valmentama Nashville Predators venyi hienoon voittoon NHL-kierroksella. Predators kaatoi Luke Richardsonin valmentaman Chicago Blackhawksin vahvan esityksen päätteeksi. Predators oli kotiyleisönsä edessä vahvempi lopulta 3-0 -lukemin.

Predatorsille voitto oli jo toinen putkeen ja joukkue venytti pisteputkensa kolmen ottelun mittaiseksi. Blackhawks on onnistunut edellisestä 11 ottelusta voittamaan vain kaksi kamppailua. Kolmeen edelliseen otteluun joukkue on päästänyt 17 maalia ja tehnyt itse viisi.

Keskisen divisioonan välinen kamppailu oli kuitenkin tiukka, sillä Predators avasi maalinteon avauserässä ylivoimalla. Tämän jälkeen seuraavaa maalia saatiin odottaa kolmannen erän lopulle, kun kotijoukkue lisäsi illan toisella ylivoimamaalilla johdon kahteen osumaan. Loppulukemat lyötiin tyhjiin.

Predatorsin ykköstähti ottelussa oli nollapelin torjunut Juuse Saros. Saros torjui yhteensä 21 kertaa. Kotijoukkueen maaleista vastasivat Gustav Nyquist, Ryan O’Reilly ja Luke Evangelista. O’Reilly ja Nyquist iskivät otteluun 1+1 tehot.

Blackhawksin maalilla aloittanut Arvid Söderblom torjui yhteensä 33 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL