Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Edmonton murskasi NHL-yllätysjoukkueen! – Supertähdeltä mykistävä esitys

Philadelphia Flyers jäi Connor McDavidin tähdittämän Edmonton Oilersin jalkoihin.
AOP

NHL:ssä pelattiin keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa jättimäinen 13 ottelun kierros. NHL:ssä yhtenä suurimmista mestarisuosikeista kauteen lähtenyt Edmonton Oilers aloitti vuoden 2024 todella maukkaalla kotiottelulla. Oilers murskasi alkukauden yllätysjoukkue Philadelphia Flyersin kotiyleisönsä edessä ja jatkoi samalla voittoputkeaan.

Kris Knoblauchin valmentama Edmonton Oilers aloitti vuoden 2024 todella mykistävällä esityksellä. Oilers oli kotiyleisönsä edessä selvästi Philadelphia Flyersia vahvempi. Oilers murskasi John Tortorellan valmentaman Flyersin tylysti 5-2 -lukemin.

Voitto oli Oilersille jo kuudes putkeen. Marraskuun viimeisen viikon jälkeen Oilers on hävinnyt vain kolme ottelua. Voittoja on tilille kertynyt yhteensä 14. Knoblauchin valmennuksessa kanadalaisjoukkue on onnistunut kääntämään kurssiaan erinomaisella tavalla.

Flyers on voittanut kuudesta edellisestä ottelusta vain yhden. Tappio oli Flyersille kolmas putkeen. Ottelu oli länsi-Kanadassa viimeinen tältä erää Flyersille, joka pelaa seuraavaksi neljä ottelua putkeen kotiyleisön edessä.

Oilers karkasi ottelussa kahden maalin johtoon, mutta toisessa erässä Flyers kampesi itsensä tasoihin. Päätöserään lähdettiin kuitenkin kotijoukkueen 3-2 -johdosta. Kolmannen erän alussa Oilers karkasi uudestaan kahden maalin johtoon ja loppulukemat ottelulle lauottiin erän puolivälin jälkeen.

Kotijoukkueen ykköstähti oli tehot 1+4 tehnyt Connor McDavid. McDavidin viiden tehopisteen illan lisäksi Ryan Nugent-Hopkins iski ottelussa 2+1 tehot. Muista maaleista vastasivat Leon Draisaitl ja Zach Hyman. Hymanilla on 22 maalia kasassa tämän kauden osalta, kun Draisaitlilla on 18 maalia tilillään.

Stuart Skinner pelasi Oilersin maalilla erinomaisen kamppailun torjumalla 35 kertaa. Skinnerin onnistuivat toisessa erässä ohittamaan puolustaja Marc Staal ja Flyersin maalitykki Travis Konecny kauden 18. osumallaan. Konecny iski otteluun 1+1 tehot ja jenkkihyökkääjä Joel Farabee syötti kaksi osumaa. Edmontonista kotoisin oleva ykkösmaalivahti Carter Hart torjui ottelussa yhteensä 31 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL