Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Voimahyökkääjästä Bostonin sankari! – ”Hurjat tehot…”

Boston Bruinsin Trent Frederic hurjassa iskussa Detroit Red Wingsiä vastaan.
AOP

NHL:ssä vuosi vaihtuu ison ottelukierroksen merkeissä. Kaksi ”original six” -joukkuetta kohtasivat maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa toisensa, kun Detroit Red Wings isännöi Boston Bruinsia. Ottelussa Bruins jatkoi vahvaa virettään nappaamalla voiton vaiherikkaan ottelun jälkeen.

Jim Montgomeryn valmentama Boston Bruins päätti vuoden 2023 voittoon. Bruins kaatoi vieraskaukalossa ailahtelevasti esiintyneen Detroit Red Wingsin selvin lukemin. Bruins oli Derek Lalonden valmentamaa joukkuetta vahvempi 5-3 -lukemin.

Voitto oli viime kaudella 65 kertaa runkosarjassa voittaneelle Bruinsille kauden 22. Pisteittä Bruins on jäänyt tällä kaudella vain seitsemän kertaa. Bruins johtaa NHL:n itäisen konferenssin Atlantin divisioonaa neljän pisteen erolla ennen Florida Panthersia. Panthersilla on koossa 36 otteluun 22 voittoa ja yhteensä 46 pistettä. Divisioonassa kolmantena on Toronto Maple Leafs 41 pisteellä.

Red Wings on divisioonassa viidennellä sijalla kolme pistettä Maple Leafsin takana. 37 otteluun joukkue on kerännyt 17 voittoa ja yhteensä 38 pistettä.

Ottelussa Bruins karkasi Trent Fredericin kahdella maalilla 2-0 -johtoon toisen erän alussa. Päätöserään lähdettiin tasatilanteesta, kun toisen erän jälkimmäisellä puoliskolla kotijoukkue osui kahdesti nousten 2-2’n.

Bruins karkasi Charlie Coylen osumalla 3-2 -johtoon kolmannen erän alussa. 4-2 -maalin naulasi tyhjiin Jake DeBrusk. Red Wings nousi vielä ylivoimalla reilut minuutti ennen loppua maalin päähän, mutta Pavel Zacha löi loppulukemat tyhjiin 24 sekuntia ennen päätössummeria.

Kolmen tehopisteen iltaa viettänyt voimahyökkääjä Frederic nosti koko kauden maalimäärän yhdeksään. Syöttöpisteen myötä hyökkääjällä on koossa tehot 9+9.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL