Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Suomalaistähdelle luvassa vastuuta! – NHL-joukkue päätyi kovaan ratkaisuun

Buffalo Sabresin Ukko-Pekka Luukkonen jatkoi vahvassa vireessä.
AOP

NHL:ssä kauteen 2023-24 kera suurten odotusten tullut Buffalo Sabres on pelannut hyvinkin vaikean alkukauden. Sabres on vuoden vaihtuessa todella tuskaisessa tilanteessa pudotuspelipaikkojen suhteen ja joukkueen uskotaan tekevän koviakin siirtoja kauden edettäessä helmi-maaliskuulle. Vuoden 2023 viimeisenä päivänä Sabres teki selkeän ratkaisun maalivahtiosastonsa kanssa, sillä kokeneelle maalivahdille ei enää nähty käyttöä.

Don Granaton valmentama Buffalo Sabres on pelannut odotuksiin nähden todella heikon alkukauden 2023-24. Sabres voitti 38 ensimmäisestä runkosarjaottelusta vain 15 ja keräsi yhteensä 34 pistettä. Sabres on tällä hetkellä Atlantin divisioonassa seitsemäntenä seitsemän pistettä pudotuspelipaikkaa perässä. Takana on vain Ottawa Senators, joka on pelannut kuusi ottelua vähemmän. Senatorsilla on koossa kuusi pistettä Sabresia vähemmän.

Yksi syy heikkoon alkukauteen Sabresin osalta löytyy viisikkopelistä ja sitä myöden heikosta puolustamisesta. Heikko puolustuspelaaminen johtaa heikkoon maalivahtipelaamiseen ja tämä maksoi kokeneelle Eric Comrielle työpaikan. Sabresin GM Kevyn Adams päätyi sunnuntaina odotettuun ratkaisuun, kun hän lähetti Comrien AHL:n puolelle. Comriella on vielä tämä kausi sopimusta jäljellä 1,8 miljoonan dollarin palkalla. AHL:n siirtyäkseen Comrien on selvitettävä NHL:n waivers-lista.

Tämä tarkoittaa sitä, että Sabres pelaa jatkossa Ukko-Pekka Luukkosella ja Devon Levilla. Luukkosella on tämä kausi vielä tulokassopimusta jäljellä, jonka arvo on reilut 800 tuhatta dollaria kaudesta. Levin sopimusta on vielä yksi vuosi jäljellä. Levi tienaa kaudesta 925 tuhatta dollaria.

Comrie on aloittanut tällä kaudella seitsemän ottelua ja näistä voittoon on päättynyt yksi. Torjuntaprosentti on vaatimaton 86,3 ja päästettyjen maalien keskiarvo on hurja 4,01.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL