Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikki päätyi jättimäiseen ratkaisuun!

Toronto Maple Leafsin Ilya Samsonov torjui voiton Philadelphia Flyersista.
AOP

NHL:ssä tähän kauteen suurten odotusten kera lähtenyt Toronto Maple Leafs on mielenkiintoisessa tilanteessa. Kanadalaisjoukkueen joulukuu ei sujunut odotusten mukaan ja uuteen vuoteen käännyttäessä organisaation yllä on paljon kysymyksiä. Maple Leafsin peruspelaaminen on pudotuspeleihin yltämisen suhteen riittävällä tasolla, mutta neljän pudotuspelisarjan voittaminen on täysin uusi kysymys.

Kesällä 2023 Toronto Maple Leafsin GM:ksi palkattu Brad Treliving on tehnyt rajun ratkaisun. Treliving on lähettänyt venäläismaalivahti Ilya Samsonovin AHL:n puolelle. Jotta Samsonov pääsee AHL:n Toronto Marliesin riveihin tulee maalivahdin läpäistä NHL:n siirtolista, eli niin sanottu waivers-lista. Samsonovilla on täksi kaudeksi sopimus 3,5 miljoonan dollarin palkalla, joten on äärimmäisen epätodennäköistä, että mikään joukkue maalivahtia nappaisi.

26-vuotias Samsonov on pelannut tällä kaudella tosi heikolla tasolla. Venäläinen on aloittanut Maple Leafsin maalilla 15 kamppailua ja on voittanut näistä vain viisi. Torjuntaprosentti on varsina vaatimaton 86,2 ja päästettyjen maalien keskiarvo 3,94. Nollapelejä tilillä on yksi.

Samsonovin lisäksi NHL:ssä Maple Leafsin riveissä on nähty kaksi muutakin maalivahtia, kun Martin Jones ja Joseph Woll ovat saaneet vastuuta. Woll torjui jo viime keväänä Maple Leafsin maalilla pudotuspeleissä. Yhdysvaltalaismaalivahti on aloittanut 13 ottelua joukkueen maalilla ja näistä on voittoon päättynyt kahdeksan kamppailua. Wollin torjuntaprosentti on 91,4 ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,80.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL