Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-vuosi 2024 alkaa säkenöivällä ottelulla!

NHL Winter Classic Seattle
AOP

NHL:ssä vuosi vaihtui ja uusi vuosi 2024 käynnistetään tuttuun tyyliin NHL:n Winter Classic ottelulla. Ulkoilmaottelu pelataan tällä kertaa Seattlessa, kun NHL:n kaksi nuorinta organisaatiota kohtaavat toisensa. Seattle Kraken isännöi MLB-seura Seattle Marinersin kotistadionilla hallitsevaa Stanley Cup -mestari Vegas Golden Knightsia maanantaina Suomen aikaa kello 22.00 alkavassa ottelussa.

NHL:ssä nähdään maanantaina vain yksi kamppailu, kun voittoputkessa liitävä Dave Hakstolin valmentama Seattle Kraken isännöi Vegas Golden Knightsia. Bruce Cassidyn valmentama Golden Knights on ollut viime aikoina heikossa tuloskunnossa. Joulukuun lopulla hallitseva Stanley Cup -mestari ajautui neljän ottelun tappioputkeen. Tappioputki katkesi kuitenkin Los Angeles Kingsin kustannuksella viime viikolla pelatussa ottelussa.

Ottelussa kohtaavat kaksi NHL:n nuorinta organisaatiota. Kraken pelaa NHL:ssä nyt kolmatta kauttaan, kun Golden Knightsilla on takanaan jo kuusi kautta. Golden Knights on historiassaan jäänyt kertaalleen pudotuspelien ulkopuolelle ja päässyt kahdesti Stanley Cup -finaaleihin.

Joukkueet olivat viime keväänä yhden Krakenin voiton päässä kohtaamisesta NHL:n läntisen konferenssin finaaleissa. Kraken kuitenkin taipui Dallas Starsille seitsemän ottelun mittaisessa sarjassa ja Golden Knights sai möyhentää Starsin finaalisarjassa 4-2 -voitoin.

Golden Knights johtaa yhdessä Vancouver Canucksin kanssa Tyynenmeren divisioonaa. Kummallakin joukkueella on kasassa 49 pistettä. Kraken on divisioonassa neljäntenä 14 voitolla ja yhteensä 37 pisteellä.

Ulkoilmaottelussa maalivahteina aloittavat Krakenilla Joey Daccord ja Golden Knightsilla Logan Thompson. Daccord on ollut viime aikoina vahvassa vireessä sillä edellisestä seitsemästä ottelusta tilille on kertynyt pisteitä ja yhteensä viisi voittoa. Torjuntaprosentti maalivahdilla on ollut 94,9 ja päästettyjen maalien keskiarvo 1,54.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL