Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Roope Hintz onnistui jälleen maalinteossa! – Dallas lähenteli kymmentä maalia

Chicago Blackhawks taipui Roope Hintzin Dallas Starsille.
AOP

NHL:n yksi suurimmista mestarisuosikeista eli Dallas Stars päätti vuoden 2023 todella hienoon kotivoittoon. Stars murskasi kotiyleisönsä edessä yhden NHL:n tämän kauden heikoimmista joukkueista eli Chicago Blackhawksin tylysti. Stars pääsee uuteen vuoteen todella hyvistä asetelmista NHL:n läntisessä konferenssissa.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars päätti vuoden 2023 komeaan kotivoittoon. Stars murskasi Luke Richardsonin valmentaman Chicago Blackhawksin American Airlines Centerissä tylysti 8-1 -lukemin.

Voitto oli Starsin 22. runkosarjaan. Joukkueella on kasassa nyt 48 pistettä ja on koko NHL:n läntisessä konferenssissa viidennellä sijalla. Keskisessä divisioonassa Stars on kolmantena heti Colorado Avalanchen ja Winnipeg Jetsin jälkeen. Kaikki kolme divisioonan kärkijoukkuetta ottivat voitot tililleen maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Starsin ykköstähti ottelussa oli tehot 3+1 iskenyt Mason Marchment. Marchment viimeisteli uransa toisen hattutempun, joista ensimmäinen maali syntyi toisen erän puolivälissä ja kaksi päätöserän jälkimmäisellä kympillä. Koko kaudella hyökkääjä on takonut yhteensä 13 maalia.

Tyler Seguin vietti ottelussa kolmen tehopisteen iltaa iskemällä maalin ja syöttämällä kaksi. Scott Wedgewood torjui Starsin maalilla voiton eteen 23 kertaa.

Suomalaishyökkääjä Roope Hintz jatkoi maalivirettään iskemällä ottelussa kotijoukkueen 6-1 -osuman kolmannen erän viidennellä peliminuutilla.

Hintzillä on koossa 15 maalia. Hintz iski edellisessä ottelussa hattutempun Blackhawksin verkkoon Marchmentin tavoin. Suomalaistähti on tehnyt tällä kaudella yhteensä 33 tehopistettä. 27-vuotias hyökkääjä on tällä hetkellä kuuden ottelun pisteputkessa.

Starsin kaikki suomalaiset pääsivät tehopisteiden makuun. Puolustajista Esa Lindell ja Jani Hakanpää syöttivät maalit mieheen. Ottelussa reilut 19 minuuttia peliaikaa saanut Miro Heiskanen teki esityön kahteen osumaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL