Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkue

Latvia lähellä puolivälieräpaikkaa! – Saksa todella tiukkaan rakoon

Sandis Vilmanis nousi Latvian sankariksi.
AOP

Jääkiekon nuorten alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa nähtiin melkoinen yllätys. Suomen edustamassa a-lohkossa tilanne muuttui mielenkiintoiseksi ennen sunnuntaina pelattavaa alkulohkon päätöskierrosta. Latvia onnistui omassa päätöspelissään kaatamaan Saksan ja tiputti samalla Saksan lohkossa viimeiseksi. Saksa kohtaa alkulohkon päätösottelussa Kanadan.

Artis Abolsin valmentama Latvia löysi maalihanat alle 20-vuotiaiden jääkiekon MM-kisoissa Ruotsin Göteborgissa. Latvia jäi nollille turnauksen kolmessa ensimmäisessä ottelussa, mutta murskasi Saksan päätösottelussa selvin 6-2 -lukemin.

Latvian ykköstähdeksi nousi Sandis Vilmanis, joka takoi ottelussa 2+1 tehot. Ykköskentän keskushyökkääjä ja kapteeni Dans Locmelis syötti kolme maalia. Maalivahti Deivs Rolovsille kertyi yhteensä 21 torjuntaa.

OHL:ssä pelaava Vilmanis on Florida Panthersin varaama laitahyökkääjä. Locmelis on Boston Bruinsin varaus. Locmelis pelaa yliopistojääkiekkoa Yhdysvalloissa. Hyökkääjät ovat Abolsin miehistön ainoat NHL-varaukset.

Tämä tarkoittaa sitä, että Latvia nousi lohkossa neljänneksi ohi Saksan. Latvia tarvitsee jatkoonpääsyyn apua Kanadalta. Kanadan täytyy kaataa Saksa suoraan varsinaisella peliajalla. Tämä on äärimmäisen todennäköistä, sillä Kanada murskasi Latvian 10-0 -lukemin ja Suomen lukemin 5-2.

Suomi kohtaa sunnuntaina päätöskamppailussa Ruotsin. Mikäli suosikit pitävät turnauksen alkulohkovaiheessa pintansa, niin Suomi on lohkossa kolmas ja kohtaa joko Yhdysvallat tai Slovakian.

Slovakia johtaa b-lohkoa voitettuaan kolme ensimmäistä peliään selvin lukemin. Yhdysvallat kaatoi Tshekin vasta rangaistuslaukauskilpailun jälkeen omassa alkulohkon kolmannessa ottelussaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Maajoukkue