Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Metropolien divisioonassa nähty reilusti yllätyksiä! – ”Sensaatiomainen alkukausi…”

Vegas Golden Knights taipui Philadelphia Flyersin käsittelyssä.
AOP

NHL:ssä lähdettiin joulutauolle sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa. NHL:ssä palataan kaukaloon keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa 14 ottelun kierroksella, eli lähes kaikki 32 joukkuetta ovat tulessa. NHL:n Metropolien divisioonassa on nähty kovia yllätyksiä heti alkukaudesta, mutta tilanne voi kääntyä merkittävästi, kun runkosarjassa käännytään toiselle puoliskolle.

NHL:ssä odotettiin suuria muutoksia pudotuspelijoukkueisiin, kun runkosarja lyötiin käyntiin. Normaalisti noin kolmesta kuuteen joukkuetta vaihtuu pudotuspeleissä kahden kauden välillä eikä tämäkään kausi merkittävää muutosta ole tuomassa.

NHL:n itäisen konferenssin kärkipaikkaa pitää hallussaan Peter Lavioletten valmennukseen kesällä siirtynyt New York Rangers. Rangers pelasi viime keväänä NHL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Lindy Ruffin valmentamaa New Jersey Devilsiä vastaan, mutta lähti laulukuoroon seitsemän ottelun taistelun jälkeen johdettuaan ottelusarjaa 2-0 -voitoin.

Rangersilla on koossa 32 otteluun 23 voittoa ja yhteensä 47 pistettä. Rangers johtaa reilulla erolla divisioonaa ennen New York Islandersia. Eroa jo 33 ottelua pelanneeseen Islandersiin on kuusi pistettä. Lane Lambertin valmentamalla miehistöllä on kasassa 16 voittoa ja yhteensä 41 pistettä.

Divisioonan suurintä yllätystä pitää hallussaan John Tortorellan valmentama Philadelphia Flyers, joka on divisioonan kolmantena ennen joulua. 33 otteluun Flyers on napannut 18 voittoa ja yhteensä 40 pistettä. Joukkueella on takana sensaatiomainen alkukausi. Flyers on keskellä uudelleenrakennusta, joten menestyminen on ollut todella suuri yllätys.

Flyersia jahtaa vielä neljä joukkuetta, kun Washington Capitals on pisteen päässä kaksi ottelua vähemmän pelanneena. Divisioonan suuret suosikit Carolina Hurricanes ja Devils ovat sijoilla viisi, ja kuusi. Devilsin ero Flyersiin on neljä pistettä ottelun vähemmän pelanneena.

Mike Sullivanin valmentama Pittsburgh Penguins on yksi alkukauden suurimmista pettymyksistä, kun kasassa on 15 voittoa 32 otteluun ja vain 34 pistettä. Kokenutta Penguinsia ei voi vielä kuitenkaan laskea ulos pudotuspelitaistelusta, kuten esimerkiksi divisioonan viimeisenä olevan Columbus Blue Jacketsin voi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL