Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uskomaton loppukiri NHL:ssä! – Tällaista näkee harvoin

Dallas Starsin Jani Hakanpää osui Minnesota Wildia vastaan.
AOP

NHL:ssä nähtiin myöhään lauantaina Suomen aikaa melkoinen nousu, kun Dallas Stars nappasi kaksi pistettä mukaansa ja lähti joulun viettoon. Stars kaatoi vieraskaukalossa hurjassa vireessä viime viikkoina olleen Nashville Predatorsin. Otteluun saatiin todella dramaattinen loppu.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars otti NHL:ssä todella maukkaan voiton. Stars kaatoi vieraissa Andrew Brunetten valmentaman Nashville Predatorsin 3-2 -lukemin. Otteluun saatiin todella dramaattinen loppu, sillä Stars nousi päätöserässä 2-0 -tappioasemasta 3-2 -voittoon.

Stars nousi tasoihin ottelussa vain 13 sekuntia ennen kolmannen erän päätöstä, kun pitkään urallaan Predatorsia palvellut Craig Smith ohitti lähietäisyydeltä loistavan ottelun pelanneen Juuse Saroksen. Jatkoaikaa ottelussa ei kuitenkaan nähty, sillä Starsin suomalaispuolustaja Jani Hakanpää tykitti 11 sekuntia tasoitusmaalista 3-2 -voittomaalin ohi Saroksen. Predators onnistui menettämään viimeisen 13 sekunnin aikana 2-1 -johdon 3-2 -tappioksi.

Starsin 2-1 -kavennusmaalista kolmannen erän puolivälissä vastasi venäläishyökkääjä Evgenii Dadonov. Predatorsin maalit menivät Michael McCarronin ja Colton Sissonsin nimiin. Saros torjui kotijoukkueen maalilla 31 kertaa ja Scott Wedgewood torjui yhteensä 19 laukausta.

Starsilla on hallussaan NHL:n läntisen konferenssin Keskisen divisioonan kärkipaikka  joulutauolle lähdettäessä. Stars on voittanut 20 ottelua ja kerännyt 44 pistettä. Predatorsilla on kasassa 38 pistettä ja Keskisen divisioonan neljäs sija hallussa. Predatorsin edessä on Winnipeg Jets 43 pisteellä ja Colorado Avalanche jakaa Starsin kanssa kärkipaikkaa 44 pisteellä. Jetsillä ja Starsilla on kassa 32 ottelua, kun Predators ja Avalanche ovat urakoineet jo 34 kamppailua.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL