Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Stanley Cup -sankari loukkaantui – ”Päivä kerrallaan…”

Adin Hillin jatkosopimus Vegasin kanssa viitta vaille valmis
AOP

NHL:n hallitseva Stanley Cup -mestari Vegas Golden Knights pelaa merkittävän vieraskiertueen ennen joulutaukoa. Golden Knights aloitti itärannikon vieraskiertueen tappiolla, mutta ennen joulua on vielä kaksi erinomaista mahdollisuutta napata voittoja. Joukkue joutuu tulemaan vieraskiertueella toimeen ilman viime kevään tähtipelaajaa, joka mahdollisti Golden Knightsille seurahistorian ensimmäisen Stanley Cupin.

NHL:n läntisen konferenssin kärkijoukkue ja hallitseva Stanley Cup -mestari Vegas Golden Knights aloittaa joulutauon vieraskiertueelta. Golden Knights pelaa pitkän idän kierroksen, joka käynnistyi keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa Pohjois-Carolinan Raleighista. Raleighissa Bruce Cassidyn valmentama joukkue kärsi roiman tappion Carolina Hurricanesille 6-3 -lukemin.

Golden Knightsin vieraskiertue jatkuu Floridan osavaltiossa. Ensin joukkue kohtaa perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa kaksi Stanley Cupia 2020-luvulla voittaneen Tampa Bay Lightningin ja lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa viime kesän finaalivastustajansa Florida Panthersin.

Floridassa Golden Knightsin tulee tulla toimeen ilman viime kesän sankarivahti Adin Hilliä, joka ei ole koko vieraskiertueella mukana. Hill joutui jättämään Ottawa Senatorsia vastaan pelatun ottelun heti ensimmäisessä erässä kesken. Hill palasi otteluun missattuaan seitsemän ottelua alavartalovamman takia. Golden Knights voitti ottelun 6-3 -lukemin ja Hill päästi yhden maalin.

– Paras arvio mitä voin antaa on se, että päivä kerrallaan edetään Hillin suhteen. En ole kuullut mitään uutta hänen tilastaan, enkä usko, että hän on tulossa meidän mukaan tälle vieraskiertueelle. Jos hän tulee, niin se on hyvä, sillä silloin hän on lähellä pelikuntoa, kommentoi Cassidy.

Hill on pelannut tällä kaudella 15 ottelussa. Näistä tilille on kertynyt kymmenen voittoa ja päästettyjen maalien keskiarvo on huima 1,93.

Hillin ollessa sivussa Logan Thompson ja Jiri Petera jakavat torjuntavastuun.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL