Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n suomalaisjoukkueelle karmeita uutisia! – Supertähti loukkaantui

Dallas Starsin Jake Oettinger juhlii voittoa.
AOP

NHL:ssä yksi suurimmista mestarisuosikeista eli Dallas Stars on saanut todella ikäviä uutisia. NHL:n läntisen konferenssin kärkisijoista taisteleva joukkue menetti supertähtensä mahdollisesti useammaksi kuukaudeksi sivuun pelikentiltä edellisessä ottelussa tapahtuneen tapaturman takia. Mikäli Stars selviää tästä iskusta ehjin nahoin, niin joukkueella on kevään peleihin loistavat lähtökohdat.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars sai todella karmeita uutisia. 29 otteluun yhteensä 38 pistettä kerännyt joukkue menetti yhdysvaltalaismaalivahti Jake Oettingerin Ottawa Senatorsia vastaan pelatussa ottelussa. Oettinger loukkaantui 5-4 -voittoon päättyneessä ottelussa ensimmäisessä erässä. Oettinger kärsii alavartalovammasta, joka pitää maalivahdin sivussa peleistä viikkoja.

– Me olemme tehneet kaikki mahdolliset testit Oettingerin kanssa ja saimme hyviä uutisia. Tietysti loukkaantumiset eivät koskaan ole hyviä juttuja, mutta tämä keissi olisi voinut olla todella paljon pahempi. Nyt voin sanoa, että Oettinger on sivussa lyhyen jakson, mutta tilannetta seurataan viikko kerrallaan, kommentoi päävalmentaja DeBoer.

Stars on voittanut tällä kaudella 17 ottelua. Oettinger on napannut tililleen 11 voittoa 90,1 torjuntaprosentilla. Maalivahdilla on yksi nollapeli 21 otteluun ja päästettyjen maalien keskiarvo on lähes kolme maalia ottelua kohden. Scott Wedgewood kantaa jatkossa pelivastuuta. Wedgewoodin kakkosmaalivahdiksi AHL:stä Stars kutsui Matt Murrayn, jolla on viime kaudelta NHL-kokemusta.

Wedgewood on voittanut tällä kaudella kuusi ottelua aloittamastaan yhdeksästä kamppailusta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL