Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Vihdoinkin se tapahtui! – NHL-joukkueelta odotettu ratkaisu

Ottawa Senatorsin päävalmentaja D.J. Smith.
AOP

NHL:ssä on nähty kauden neljännet potkut päävalmentajien osalta. Kanadan suurseura Ottawa Senators on antanut odotetut valmentajapotkut pitkään seuraa palvelleelle D.J. Smithille. Senators on tehnyt pohjilta nousua ylöspäin joukkueen rakenteen puolesta, mutta Senatorsia ei ole Smithin alaisuudessa vielä pudotuspelitaistelussa nähty. Senatorsilla on tällä kaudella vielä ohkainen mahdollisuus pudotuspeleihin, mikäli nousu alkaa jouluviikolla.

Michael Andlauerin omistukseen syksyllä siirtynyt Ottawa Senators on organisaationa kokenut isoja muutoksia. Andlauer antoi potkut organisaation pitkäaikaiselle GM:lle Pierre Dorionille ja palkkasi jääkiekkopuolen johtoon entisen kanadalaispuolustaja Steve Staiosin. Staios hoitaa tällä hetkellä väliaikaisen GM:n paikkaa.

Tuorein kiinnitys Staiosilta oli Jacques Martin neuvonantajaksi. Martin on toiminut pitkällä valmentajaurallaan myös aiemmin Senatorsin päävalmentajana.

Nyt Martin väliaikaisesti Senatorsin päävalmentajaksi, kun Staios erotti D.J. Smithin tehtävistään. Smith toimi kaudesta 2019-20 alkaen Senatorsin päävalmentajana ja voitti yhteensä 131 ottelua 317 ottelussa.

Martinin tiimiin liittyy pitkäaikainen Senators-kapteeni Daniel Alfredsson, joka toimi jo osana joukkueen valmennustiimiä, kun Senators vieraili Tukholmassa marraskuussa.

Viime kaudella uudelleenrakennuksen päätökseen saanut Senators jäi kuuden pisteen päähän Florida Panthersista, joka meni NHL:n itäisestä konferenssista pudotuspeleihin viimeisenä joukkueena ja eteni aina Stanley Cup -finaaleihin saakka.

– Smith hoiti homman kuin todellinen ammattilainen. Hän valmensi joukkuetta täysillä viimeiseen hetkeen asti ja välitti meidän joukkueesta. Smith teki ison työn organisaatiossa nuoria pelaajia kehittäessään ja nostamaan joukkuetta tälle nykyiselle tasolle, kommentoi Staios siirtoa.

Smithin lisäksi valmennustiimistä poistui apuvalmentaja Davis Payne.

Senators on tällä hetkellä neljän ottelun mittaisessa tappioputkessa ja kohtaa keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa Arizona Coyotesin vieraissa. Senators on voittanut 11 ottelua tällä kaudella ja on koko Atlantin divisioonan viimeisenä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL