Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Kova ratkaisu Liigassa! – ”Ei täyttänyt…”

Lauri Marjamäki Oulun Kärppien penkintakana
AOP

Liigassa nähtiin maanantaina kova ratkaisu, kun heikosti syksyn pelikentillä esiintynyt Oulun Kärpät päätyi kovaan ratkaisuun. Kärpät vapautti tehtävistään päävalmentaja Lauri Marjamäen, jonka potkuja on läpi syksyn uumoiltu. Uusi päävalmentaja on vielä epäselvä.

Oulun Kärpät on päätynyt kovaan ratkaisuun. Kärpät antoi potkut Lauri Marjamäelle, joka palasi Kärppien päävalmentajaksi kesken kauden 2020-21. Kärpät perustelee syyksi urheilullisen menestyksen, joka ei täyttänyt asetettuja tavoitteita. Marjamäki voitti urallaan kaksi Suomen mestaruutta Kärppien päävalmentajana. Tämä tapahtui kausilla 2013-15.

Marjamäelle varsinaista korvaajaa ei ole vielä palkattu. Nykyinen valmennusryhmä jatkaa Kärppien luotsaamista. Entinen Liiga-puolustaja Ville Mäntymaa kantaa päävastuun.

Mäntymaa on toiminut Kärppien organisaatiossa aina kaudesta 2014-15 alkaen. Tuolloin Mäntymaa toimi A-nuorten SM-liigassa Kärppien apuvalmentajana ja sittemmin neljän kauden ajan päävalmentajana. Mäntymaa nousi Kärppien edustusjoukkueen valmennusryhmään kaudella 2021-22.

Liigan runkosarjan ollessa puolivälissä Kärppien sisäisen pistepörssin ykkösnimi on laitahyökkääjä Teemu Turunen. Turusella on koossa 30 otteluun 14 maalia ja yhteensä 24 tehopistettä. Ville Koivunen on pistepörssissä kakkosena 22 tehopisteellä. Turunen ja Koivunen ovat ainoat pelaajat, jotka ovat rikkoneet kymmenen maalin rajapyykin.

Kärpät on Liigassa tällä hetkellä viidentenä 46 pisteellä. Edellisestä kuudesta ottelusta joukkue on voittanut vain yhden, kun Porin Ässät kaatui vieraissa 1-0 -lukemin. Kahteen edelliseen otteluun Kärpät on päästänyt kymmenen maalia. Ennen joulua Mäntymaan valmentama joukkue kohtaa Vaasan Sportin vieraissa ja Lahden Pelicansin kotona.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga