Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigassa kuohuu! – Jälleen potkut

Jukka Rautakorpi on Tapparan urheilujohtaja.
AOP

Liigassa on nähty jouluviikolla 2023 kahdet valmentajapotkut. Ensin Oulun Kärpät antoi maanantaina potkut Lauri Marjamäelle ja keskiviikkona pudotuspelipaikoista taisteleva JYP antoi monoa Jukka Rautakorvelle. Rautakorven lisäksi apuvalmentajana toiminut Ville Nieminen sai lähteä.

Liigassa 29 pelatun ottelun jälkeen kymmenettä sijaa hallussaan pitävä JYP on päättänyt erottaa valmennustiiminsä. Päävalmentajana jo useamman kauden toiminut Jukka Rautakorpi ja apuvalmentajana toiminut Ville Nieminen saivat lähteä. Rautakorven valmentajasopimus kestää aina vuoteen 2025, joten JYP:lle jää palkkaa vielä maksettavaksi.

JYP Jyväskylä Oy:n hallituksen puheenjohtajan Jukka Seppäsen mukaan päätös liittyy JYP2025 -strategian pelillisiin tavoitteisiin.

– Laadimme seurassa vajaat kaksi vuotta sitten uuden strategian, jossa tärkeässä roolissa on uusi jyppiläinen peli-ideologia. Sen avainasioita ovat muun muassa luovuus, rohkeus peliin ja positiivisuus. Tavoitteena on kehittää JYPille kestävä ja moderni urheilullinen kilpailuetu, kertoo Seppänen JYP:n tiedotteessa.

JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitasen mukaan strategian jalkauttaminen vaatii erittäin määrätietoisen ja sitoutuneen sisäänajon koko seurassa juniorijoukkueita myöten.

– Liigatasolla siinä työssä avainroolissa on päävalmentaja. Rautakorpi ajoi joukkueeseen sisään hyvin uuden fyysisen vaatimustason, mutta muilla pelin osa-alueilla kehitysvauhti ei riittänyt seuran tavoitteiden täyttymiseen eikä laiva kääntynyt lukuisten palaverienkaan jälkeen, toteaa Viitanen.

JYPin uutena päävalmentajana aloittaa Mikko Heiskanen. Hän on toiminut aiemmin valmennusryhmässä apuvalmentajana. Liigajoukkueen valmennustiimissä jatkavat maalivahtivalmentaja Janne Pekkarinen ja fysiikkavalmentaja Ville-Veikko Pohjanvirta. Lisäksi valmennustiimiin liittyy mukaan Tommi Hämäläinen, joka on toiminut JYPin kehitysvalmentajana. Valmennusryhmää täydennetään yhdellä apuvalmentajalla lähipäivinä Sopimukset kattavat tämän kauden.

Lähde. JYP:n tiedote.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga